bu insanlar neden bukadar acımasız günlüğümm ya neden böyleler anlamıyorum
Son düzenleme:
canımm çook teş ederimm olur mu öyle şey yorumun için çook teş ederimm sana bayadır görmüyodum seni iyimisin canımmm haklısınn bende öyle düşünüyorum kader de böyleymişş Allah büyük inşallah bugünlerde geçicekGünlüğünü yeni farketim Sudembeyaz hayirli olsunda üzülme artik degmez seni üzenden uzak dur saglina sararli, kitab oku iyi gelir mümkünse yalniz kalma arkadaslarla bulus vs.. istersen ömer konusunu da biraz askiya al açele etme derim çünkü bir yarayi sarmadan baska yara açma kalbine ömer seni severse zaten anlar ve bekler kendine baski yapma ilahiki bir beraberlik sart degil , ortalik kayniyormus bi dursun sakin olsun , o arada sende kendine yeni bir yol çizersin , her derdin bir çaresi var bazen kolay bazen zor ,hayirlisi neyse o yol senin olsun :salıncak:sen keyfine bak ihmal etdigin arkadaslarin vardir , kenara koydugun yarim kalan kitap vardir , bulmaca çöz, aslinda senin kendine ayiraçak çok vaktin var degerlendir bir erkek yüzünden neleri ihmal etdin bir düsün ?
Ps: seni rahat birakmiyorsa ailesine söyle nasilsa tanisiyorsunuz...
(sana akil vermek degil fikir olarak , sen daha iyisini bilirsin ..yeterki üzülme üzme kendini)
Günlüğünü yeni farketim Sudembeyaz hayirli olsunda üzülme artik degmez seni üzenden uzak dur saglina sararli, kitab oku iyi gelir mümkünse yalniz kalma arkadaslarla bulus vs.. istersen ömer konusunu da biraz askiya al açele etme derim çünkü bir yarayi sarmadan baska yara açma kalbine ömer seni severse zaten anlar ve bekler kendine baski yapma ilahiki bir beraberlik sart degil , ortalik kayniyormus bi dursun sakin olsun , o arada sende kendine yeni bir yol çizersin , her derdin bir çaresi var bazen kolay bazen zor ,hayirlisi neyse o yol senin olsun :salıncak:sen keyfine bak ihmal etdigin arkadaslarin vardir , kenara koydugun yarim kalan kitap vardir , bulmaca çöz, aslinda senin kendine ayiraçak çok vaktin var degerlendir bir erkek yüzünden neleri ihmal etdin bir düsün ?
Ps: seni rahat birakmiyorsa ailesine söyle nasilsa tanisiyorsunuz...
(sana akil vermek degil fikir olarak , sen daha iyisini bilirsin ..yeterki üzülme üzme kendini)