Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Olur mu sılammmm olur mu öle şey??helal olsn cnm üzmedn beni emin ol.Ama gerçekten ibretlik.İnsan hep kendisinden iiisini düşünüp mutsuz olucağına,kendinden daha kötüsünü düşünüp şükretmeli bence.Ben bu anneyi ve bu anne gibileri gördkçe hiç bişe yaşamamşm diyorum.Hamd olsn alanda ALLAH veren de ALLAH.bizim meleklerimz annelerini cennete alana kadar bekleyecekler,şefaatçi olacaklar.Onunla avutuyorum kendimi.Bebeğim olmadı doğmadı ama ben anneyim,bnm bebeğim cennette meleklerler birlkte.Şuan olsaydı 15.haftada falan olucaktk ama demek ki sağlıksz olucaktı hayırsz olucaktı ve imansız bir kul olucaktı.Zaten öle bişe ki sağlıksz olan bebeği vucut hiç bi şkilde kabul etmiyomş,direk atıyomş.Valla ne diyelim sılam MEVLAM bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar versn.Sana hep dua ediyorum biliyosun aklmda ve yüreğimdesn bitanem..Hiç kafana takma emi.Mevlam yüzünü güldürecek ben inanıyorum

tamam canım merak etme öbür türlü hastaneye yatma riskim varmış ben evde dinlenip kendimi beslemeye çalışıyorum ama çok zorrrrrrr çıkarırken bütün enerjim bitiyor elimde değilki ama yememezlikde yapmıyorum ne kalsa fayda diyorum bakalım atlatıcam inşallah 🙂

karaböcüğümmm valla iyiym allaha şükür bebiş beni hiç üzmüyor inşallah bende onu üzmüyorumdur 🙂)) kendimi hiç yormuyorum iş yaprken bol bol dinleniyorum başka çare yok yoksa hemen pilim bitio halsizlik oluo 🙂)) bnde seni çook öpüyorummm

sağol canım bende gözlerimi açamıyorum açıncada sular seller gidiyor sile sile burda zaman geçirmeye çalışıyorum seninki hamişken nekadar zamanda geçti şekerim 🙂
1 haftada atlattm.O da yataktan kurtuldm cnm.Ben gözlerimi falan açamıyodum,kafamı kaldıramıyom ne bilim böle sürekli yatıyodum.1 hafta snra yataktan kurtuldm snra yavaş yavaş akıntım falan geçti.Ben bol bol portakal ve kivi yiyodum.Bi eşim hazırlıyodu meyve tabağı bi annem..Bol su içtim meyve suyu falan.Öle yap sende cnm

oyy mavişim kıyamamm ben sana hamiş halinle baya kötü olmuşsun yaa inşallah allahım şifa versin hemencecikte iyileş cnmmm portakal suyu ve içine bi tane limon sıkıp içmek çok iyi gelior aklında bulunsun zıpkın gibi yapıo insanı dene bence hem c vitaminn

bende yeni duyduğum bir yöntemi size söyleyeyim köyümüzde resmen asırlık çınar diye tabir ettiğimiz bir nine var eskiden köyün ebesiymiş hamişlikte zorlananlara bu yöntemi denermiş ve ona göre sende sorun yok eşine bitki kürü yaparmış yada sıkıntı sende sana kür yapalım dermiş. Evet şimdi yöntemi söyleyeyim size :
bir diş sarmısağın ortasından iple delip rahime koyuyorsunuz ve ipini uzun yapıp dışarıda bırakıyorsunuz sabaha kadar sarmısak rahimde kalıyor ve uyandığınızda ağzınızda sarmısak tadı ve kokusu varsa tüpleriniz açık ve hamilelikle ilgili sizin bir sorununuz yok ama eğer bu koku ve tat yoksa sıkıntı sizde olacaktır. kuzenimin annesi 8 yıl hamiş kalamamış ve sonrasında ebenin bu yöntemini denemiş koku ve tat gelmemiş ebegümeci ve buralara has bir ot var onu kaynatıp buğusuna oturtmuşlar tabi 3 ay içinde hamiş kalmış kuzenime 🙂

Bn kahvaltı yapaym azıcık.Eşimi gönderdim direk geldm otrdm.Valla annemle eşim böle oturdğumu bişe yemedğimi görseler naparlar düşünemiyorum bi de hastaym hani🙂🙂şimdilik hoşçakaln meleklerim pc açık olucak ara ara uğrarm ben🙂