Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Günaydın kızlaaaaaaaaaar gününüz aydın olsun inşallahhhhhh bu gününüz,yaşadğınz en güzel günden daha güzel olsun ve yaşadğınz en kötü gün böle olsn..Oyyy grip grip geziyom gene ben herife de bulaştırdım sanırım hahaha hahaha nesem bulaşsn anca beraber kanca beraber değl mi???hahaha hahaha .Hamişlerimz naslsmş bakalm bugün.Valla hiç kötü düşünmeyin nolur tadını çıakrn bebişinzle uyuyup uyanmanın,sabahları beraber kalkmanın.Çok güseldi gerçekten...

Görüşürüz canım geçmiş olsun, sıcak tut kendini :kiss:
lalezarım varya zaten sıcak tutacağım diye yataktan çıkmadım eşim yiyecek bişeyler alıp gelmiş sağolsun 🙂
kızlar mrh.çok tecrübeli degılım ama buaralar herkes bunalım içinde bir iki şey yazmak istiyorum.kızlar benımde ilk gebelıgım düşük oldu.bir daha bebeğim olmaz demiştim ne bıleyım bu görüşe kapıldım.insan sankı öyle hissedıyor.ama ben gercekten yımadım ve ddoktor kontrolunde 3 ay bekledıkten sonra çalısmalara basladık ama bunun yanın da allahtan dualarımı hiç eksik etmedim.bazen günlerce durup durup agladım sebebını bılmeden.çok doluydum .etraftakı dedokdulara bende kulak verdım ister istemesz. ama gercekten umudumu yıtırlmedım.ama bu da bır gercek çalışmalara baslarken bu sefer hıc takmaycam oılursa olur dedım ve incir yedim adewtim biter bitmez ve devamn ettım yemeye bellı bir süre.takmadıgımı görünce ve belrtilerim basladı.buna ragmen belırtlıelre bıle takmadım .sonra öksürük ve nezsle basladı.annem ilaç kullandırmıyordu kadın dogumcuya aldı benı ama benı görsenız hiç takmıyorum doktora gitsem olur gitmesem de ne olacak dedım.annemın mantıgıuna göre test yapalım negatifse ilaç almaya baslayayım dıye.bi, baktık daha adet günğüm gecmemıstı test pozitif çıktı.omndan sonra devamı geldı allaha şükür.bu sefer yıne düşük yaparmıyım tedırgınlıgı basladı.ama sonra yıne irade takmadım unuttum pozitif cıktıgını testın.zamanı gelınce doktoar gittim hersey yolundydı allaha şükür.de4mek istediğim size gercekten allahtan dualrını hıç ama hiç eksik etmeyınç. ve inanın.bir gun olacak diye inanın.zamanı önemlı degıl.inanın hamiş kalınca yıne tedırgınlıklr bıtmıyor çünkü bu zamanda saglıklı gebelık zor oluyor.sakın kötü düşünmeyın ve inci r yiyin kızlar bakın kesınlıkle yaraını göreceksınız.yumurtalarını daha kalıteşlı olacak.kızlar sadece inanın ve dua edin.bir gün göreceksiniz olmus ve siz de cok sasıraCAKSINIz.burad oldugumuz için de sanslıyız tek dua etmıyoruz.herkes birbirine deıyor bunun da olumlu olödugunu düşünün ve yalnız degılsınız.en basta benyemin ediyorum gece yatmadan önce bazen de bu sayfaya her gişrdiğimde sizlere de dua edıyorum.bem inanıyorum siz de inanınnnnn
Rabbim ol deyince oluyor canım sende bunun kanıtısın ama maalesef ki kafaya takmamak çok zor hep hamişlerimiz bu öneride bulunuyorlar bize ama çok zorlanıyoruz 🙁 inşallah bizlerde sizin gibi bu duyguyu yaşarız :bebeğim:
sevoo naber canım
çokmu ağrın var 🙁
ya ayşegülcüm ağrı malum ağrıda bir sökülsem azalacak işte mecbur bu gün alışverişe gideceğim yürüyünce sökülürüm sanırım 🙂

Günaydın kızlaaaaaaaaaar gününüz aydın olsun inşallahhhhhh bu gününüz,yaşadğınz en güzel günden daha güzel olsun ve yaşadğınz en kötü gün böle olsn..Oyyy grip grip geziyom gene ben herife de bulaştırdım sanırım hahaha hahaha nesem bulaşsn anca beraber kanca beraber değl mi???hahaha hahaha .Hamişlerimz naslsmş bakalm bugün.Valla hiç kötü düşünmeyin nolur tadını çıakrn bebişinzle uyuyup uyanmanın,sabahları beraber kalkmanın.Çok güseldi gerçekten...
hoşgeldin canummm nasılsın :kiss: ayaklı grip virüsü olarak dolanıyon he hahaha şaka bir yana dinlen kıs acık vitamin takviye et kendine , geçmiş olsun 🙂
parmak yontemıyle hamış olup olmadıgını orenmek canım
😕😕😕😕 o nasıl yaaa 😕😕😕😕

Herzaman hayırlısını dilemek lazım bakın kızlar :uhu: Rabbim sabrını versin bu annenin ve kimseye yaşatmasın. Amin!

''mines
´isimli üyeden Alıntı merhaba arkadaşlar lütfen bebek beklentilerinizi abartmamaya çalışın. bende 2yıl önce o duygulardaydım çok istiyrdum biran önce hamile kalmak. çoğul gebelik riski var diyip tedaviyi kesmek istediklerinde izin vermemiştim ve hayatta en çok istediğm şey olmuştu gebeydim ve ikizdi çok mutluyduk 5aya girdiğimizde cinsiyetleride belli oldu bir kız bir erkek hatta kızım daha önceden göstermişti kendini ve doktor diğerininde kız olma ihtimali çok yüksek dediğinde 5 ay önceki duygularımı isteklerimi unutup diğeri erkek olsaydı keşke demiştim, neyse herşey çok yolundaydı gelişimleride çok iyiydi çok dikkat ediyrdum hareketlerime ve beslenmeme. isim telaşı oluyr hamile kalınca kızım için melisa oğlum kayra olsun diye karar vermiştik. 6ay bitmeden 22 haftamda birden ağrılar başladı daha doğrusu ben ağrılar hafifken büyük tuvaletim sanıp hep vcye gittim sonra sıklaşınca anladık acele ettik iyibir hastaneye yetiştik ama olmadı oğlum doğumu başlatmıştı sonra mecburmuşum kızımıda doğurtturdular. yaşaya bilmeleri için 2haftaya daha ihtiyaçları varmış tutunamadılar bu hayata. kızıma fatma nur oğluma muhammed yusuf isimleri koyup kefenle toprağa vermek nasip oldu eşime ben ise kucağıma bile alamadım ikisininde sadece kokusunu aldım çok az.. çok zor günler geçirdim bittimi oda belirsiz ama tek avuntum cennet kapısındaki meleklerim onlar benim anne ve babaları için şefaat etmekteler.. sizinle paylaştım çünki inanın sizin duygularınızı bende yaşadım ve çok abartmak sadece bu konuyu düşünüp durmak hemen istemek yanlışın ta kendisi inanın bana. hep hayırlı zamanda isteyin sabırsız davranmayın Hakimiyet Allahın..''
Yazıyı okurken çok kötü oldm ağladm için için ama gözyaşlarm akmadı..Bebeğmi kaybettiğim de de böle için için ağlamştm ...RABBİM hikmetinden sual olmaz,nolur bizlere sağlıklı hayırlı imanlı bebekler nasip et.Kucağımıza alıp koklamayı nasip et..Büyüdüklerini görmeyi,önce sana layık bir kul,sonra Peygamber efendimize layık bir ümmet sonra bizlere layık bir evlat olmalarını nasip et..Mevlam bizleri ne evlatlarımızın yokluğuyla,ne evlatlarımızın acısyla imtihan etme.AMİNN

Geri