Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

mavişim sen C vitamini yüklen canım birde sıvı tüketimini artır hem bebiş için hem de senin için en iyisi bu 🙂

orta parmagının uzerıne oturuyosun parmagına sertlık deyse hamıle dıyılsın deymese hamılesın.ama ben denemedım
Ayyy bu neymiş böle??hiç gerek yok .Ben size söleyim daha kolay bi yöntem.Aç karnına karnınıza bastırın kasıklara doğru böle.Ağrı ve sertlik hissediyosanız hamişsinz.Ben böle yapmştm doğru idi.Böle parmak falan sokmayın yaa valla

Geçmiş olsn ablacm.Valla senn işin daha zor.Bende hamişken griptm ve hiç bi ilaç alamıysn ben gözlerimi falan da açamamştm.Zatn hamişken bünye daha da zayıf oluyo.Aaman dikkat et cnm çok geçmiş olsn..

orta parmagının uzerıne oturuyosun parmagına sertlık deyse hamıle dıyılsın deymese hamılesın.ama ben denemedım
ben onu yapamam ki 😕 deneyenlerde işe yaramış mı 😀
ayyy şekerim anını canlandırmak istemezdim canım ama malum illaki üsteliyoruz ya niye olmuyor niye bebeğim gelmiyor diye bizlere ibret olacak bir öykü olduğu için paylaştım hakkını helal et seni üzdüm canım 🙁

gecmiş olsun

Geçmiş olsn ablacm.Valla senn işin daha zor.Bende hamişken griptm ve hiç bi ilaç alamıysn ben gözlerimi falan da açamamştm.Zatn hamişken bünye daha da zayıf oluyo.Aaman dikkat et cnm çok geçmiş olsn..
sağol canım bende gözlerimi açamıyorum açıncada sular seller gidiyor sile sile burda zaman geçirmeye çalışıyorum seninki hamişken nekadar zamanda geçti şekerim 🙂

hoşbulduk bitanem 🙂 hızınıza yetişemiyorum valla 🙂 allahım neşenizi keyfinizi bozmasın sen nasılsın canım 🙂
bende iyi diyeyim iyi olayım canım nolsun bu gün regl oldum ve azcık sancı çekiyorum

ayyy evet bak bu yöntem doğru ben her ay yapıyorum ve hiç ağrı ve sertlik yok ve doğru hamiş de değilim ...
ööyle yapıyorum zaten canım ama bide mide bulantısı var ne yesem ne içsem çok afedersin çıkarıyorum su hiç içemiyorum daha içmeye başlarken geri geliyor offfffff ne bileyim geçicek elbet 🙂
mavişim az az yudumla suyu birde çıkarsan bile ye midende 1 dk bile kalsa vitamin emilimi olur tabi zordur çıkarma işiyle ama mecbur bolll boll dinlen güzel hamişim