Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Günaydın kızlaaaaaaaaaar gününüz aydın olsun inşallahhhhhh bu gününüz,yaşadğınz en güzel günden daha güzel olsun ve yaşadğınz en kötü gün böle olsn..Oyyy grip grip geziyom gene ben herife de bulaştırdım sanırım
nesem bulaşsn anca beraber kanca beraber değl mi???
.Hamişlerimz naslsmş bakalm bugün.Valla hiç kötü düşünmeyin nolur tadını çıakrn bebişinzle uyuyup uyanmanın,sabahları beraber kalkmanın.Çok güseldi gerçekten...

Görüşürüz canım geçmiş olsun, sıcak tut kendini
lalezarım varya zaten sıcak tutacağım diye yataktan çıkmadım eşim yiyecek bişeyler alıp gelmiş sağolsun 🙂
Rabbim ol deyince oluyor canım sende bunun kanıtısın ama maalesef ki kafaya takmamak çok zor hep hamişlerimiz bu öneride bulunuyorlar bize ama çok zorlanıyoruz 🙁 inşallah bizlerde sizin gibi bu duyguyu yaşarız :bebeğim:
sevoo naber canım
çokmu ağrın var 🙁
ya ayşegülcüm ağrı malum ağrıda bir sökülsem azalacak işte mecbur bu gün alışverişe gideceğim yürüyünce sökülürüm sanırım 🙂

hoşgeldin canummm nasılsın
ayaklı grip virüsü olarak dolanıyon he
şaka bir yana dinlen kıs acık vitamin takviye et kendine , geçmiş olsun 🙂

parmak yontemıyle hamış olup olmadıgını orenmek canım
😕😕😕😕 o nasıl yaaa 😕😕😕😕

Yazıyı okurken çok kötü oldm ağladm için için ama gözyaşlarm akmadı..Bebeğmi kaybettiğim de de böle için için ağlamştm ...RABBİM hikmetinden sual olmaz,nolur bizlere sağlıklı hayırlı imanlı bebekler nasip et.Kucağımıza alıp koklamayı nasip et..Büyüdüklerini görmeyi,önce sana layık bir kul,sonra Peygamber efendimize layık bir ümmet sonra bizlere layık bir evlat olmalarını nasip et..Mevlam bizleri ne evlatlarımızın yokluğuyla,ne evlatlarımızın acısyla imtihan etme.AMİNN