gevezemm çok üzüldüm canımm nolur umudunu kesme herşey allahtan biliyorsunki böyle demekten başka çaremis yok bitanem hiç birşey çaresiz değildir unutma cnmmm allahtan şifa diliyorum
kızlar düşük yaptım ben hamiş melek yazısı değişirse iyi olur benm için çünkü gördükçe sinir oluyorum.düşük sebebim de kanda pıhtılaşma sorunum var 2. düşüğüm oldu..koptum hayattan ben artık.....
gevezemm çok üzüldüm canımm nolur umudunu kesme herşey allahtan biliyorsunki böyle demekten başka çaremis yok bitanem hiç birşey çaresiz değildir unutma cnmmm allahtan şifa diliyorum
mini karaböcüğüm hoşbuldum ancak okudum yazılanlar baya birikmiş nasılsınnn
Sari papatyam sari gelinim masallah bugün coook iyiyim hava güzel icim kipir kipir 🙂 umarim hepiniz iyisinizdir 🙂 böbüküm nasil üzmüyor dimi seni?
yaa sarim benim okusum yazdillarini ve basindan gecenler icin üzüldüm ama bu konuya karsi olan rahatligim ve inancin seni bu günlere getirmis 🙂 öpüyorum seni güclü gadin seni 🙂 mucuk mucuk
lalezarcım ben de umutlanmak istemiyorum ama ne bileyim hayırlısı artık inşallah beklemekten başka yapıcak bişey yok canım ya. sen naptın çalışmalar başladı mı senin?
shekerim hoşgeldin sen de anlarsı bu değerlerden sence durumum nasıl ne dersin?
Tatlm öncelikle hoşbuldm🙂ya değerin sanırım 8.26 çıkmştı.Bu değerin şuan için bi anlamı yok ama 3 gün snra ölçtğünde artış görebilirsen hamişsindir bacım🙂buna dublingtime deniyo cnm ikiye katlanma zamanı..Eğer 3 gün snra ölçtürdğünde 2 ye katlıyosa tamamdır..Ben ilk gebeliğmde öğrendğmde 267 idi sonucum ama biz yine de baktırdık dublingtime'e ve 1300 çıkmıştı..Sende bi baktır bakem ama bu aralar tedbirli ol ilaç vs alma ağır kaldırma falan.Ne diyelim gelsin meleğiniz inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah 🙂🙂