Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ayy cnm sanırım hamilesin doktor değer yükselirse emin cevap verecektir inşallah güzel haberler duyarız cnmmm geç yumurtlama olmuştur muhtmelen hadi inşallah bakalımmm

kızlar mrh.çok tecrübeli degılım ama buaralar herkes bunalım içinde bir iki şey yazmak istiyorum.kızlar benımde ilk gebelıgım düşük oldu.bir daha bebeğim olmaz demiştim ne bıleyım bu görüşe kapıldım.insan sankı öyle hissedıyor.ama ben gercekten yımadım ve ddoktor kontrolunde 3 ay bekledıkten sonra çalısmalara basladık ama bunun yanın da allahtan dualarımı hiç eksik etmedim.bazen günlerce durup durup agladım sebebını bılmeden.çok doluydum .etraftakı dedokdulara bende kulak verdım ister istemesz. ama gercekten umudumu yıtırlmedım.ama bu da bır gercek çalışmalara baslarken bu sefer hıc takmaycam oılursa olur dedım ve incir yedim adewtim biter bitmez ve devamn ettım yemeye bellı bir süre.takmadıgımı görünce ve belrtilerim basladı.buna ragmen belırtlıelre bıle takmadım .sonra öksürük ve nezsle basladı.annem ilaç kullandırmıyordu kadın dogumcuya aldı benı ama benı görsenız hiç takmıyorum doktora gitsem olur gitmesem de ne olacak dedım.annemın mantıgıuna göre test yapalım negatifse ilaç almaya baslayayım dıye.bi, baktık daha adet günğüm gecmemıstı test pozitif çıktı.omndan sonra devamı geldı allaha şükür.bu sefer yıne düşük yaparmıyım tedırgınlıgı basladı.ama sonra yıne irade takmadım unuttum pozitif cıktıgını testın.zamanı gelınce doktoar gittim hersey yolundydı allaha şükür.de4mek istediğim size gercekten allahtan dualrını hıç ama hiç eksik etmeyınç. ve inanın.bir gun olacak diye inanın.zamanı önemlı degıl.inanın hamiş kalınca yıne tedırgınlıklr bıtmıyor çünkü bu zamanda saglıklı gebelık zor oluyor.sakın kötü düşünmeyın ve inci r yiyin kızlar bakın kesınlıkle yaraını göreceksınız.yumurtalarını daha kalıteşlı olacak.kızlar sadece inanın ve dua edin.bir gün göreceksiniz olmus ve siz de cok sasıraCAKSINIz.burad oldugumuz için de sanslıyız tek dua etmıyoruz.herkes birbirine deıyor bunun da olumlu olödugunu düşünün ve yalnız degılsınız.en basta benyemin ediyorum gece yatmadan önce bazen de bu sayfaya her gişrdiğimde sizlere de dua edıyorum.bem inanıyorum siz de inanınnnnn