Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ay kıyamam ben sana inşş canımm inşş tsk ederimm güsel dileklerinn içinn canımmm son 1 günümm kaldı bakalımm hayırlısı

şu an tek odaklanma noktam bu canım birde tayin çıkmazsa varya düşünemiyorum işte o zaman bittiğim an olur ...
adet olmamak için hapmı kullanıyosun 😕
kızlar bilgisi olan varmı ben ilaç kullanıyorum bu hafta benim yumurtlama günlerim ben şimdi çalışayım mı yoksa korunaım mı🙁
ne ilacı canım ? antibiyotikse ve yumurtlama döneminden sonrada kullanacaksan hamiş olursan eğer bebişe zarar verir..
ay kıyamam ben sana inşş canımm inşş tsk ederimm güsel dileklerinn içinn canımmm son 1 günümm kaldı bakalımm hayırlısı
burçem inşallah hakkında hayırlısı olur canım hayırlı ve sağlıklı bir evlat gelir inşallah :bebeğim:
inşallah sılam burçem bizi mutlu eder
inşallah canım bakalım gelecek bize neler gösterecek 🙂

Arkadaşlar sıze ıyı geceler.benım şarjım birdı.goruşuruz byyyyy
güle güle
Silam tam cikiyodum sen geldin kalkamadim🙂 Gozlerim bozulucak resmen yorgunluktan. hepinize iyi geceler ii sohbetler kizlar byee
tamam canım Allaha emanet olun

burçemim doktor 3 tane ilaç yazdı kurtdeşen için 1 tanesi bide idrar yollarında iltihap varmış onu sökmek için
canım iltihap sökücüler hamiş olursan eğer bebeğe zarar verir bilmiyorum ki 😕 bidoktoruna sor istersen ama ..