Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

inş hayırlara vesiledir canım ama bebek düşüneli nekadar oldu bilmiyorum ben 2 yıldır bekliyorum ve korunmasız ilişkiden sonra adet düzenin adet şeklim ve kanama miktarı gibi bir sürü değişiklik yaşadım oda olabilir diyorum çok stres yapıyorsan eğer oda olabilir.

inş. burçem hamiş olur ya 🙁 biz olamadık o bizi sevindirsin inşallah ...
ay kıyamam ben sana inşş canımm inşş tsk ederimm güsel dileklerinn içinn canımmm son 1 günümm kaldı bakalımm hayırlısı

Insallah 2 ay beklemek zorunda kalmazsin canim...Ama en azindan tayin isin olursa rahatlarsin ortam degisikligide iyi olur senin icin.

Ped takmaya takiyorum ama sanki ustume bi agirlik cokmus gibi oluyo🙂 emzirme isi olmasa hapa baslicam hemen adet olmamak icin
şu an tek odaklanma noktam bu canım birde tayin çıkmazsa varya düşünemiyorum işte o zaman bittiğim an olur ...
adet olmamak için hapmı kullanıyosun 😕
kızlar bilgisi olan varmı ben ilaç kullanıyorum bu hafta benim yumurtlama günlerim ben şimdi çalışayım mı yoksa korunaım mı🙁
ne ilacı canım ? antibiyotikse ve yumurtlama döneminden sonrada kullanacaksan hamiş olursan eğer bebişe zarar verir..
ay kıyamam ben sana inşş canımm inşş tsk ederimm güsel dileklerinn içinn canımmm son 1 günümm kaldı bakalımm hayırlısı
burçem inşallah hakkında hayırlısı olur canım hayırlı ve sağlıklı bir evlat gelir inşallah :bebeğim:
inşallah sılam burçem bizi mutlu eder
inşallah canım bakalım gelecek bize neler gösterecek 🙂

Arkadaşlar sıze ıyı geceler.benım şarjım birdı.goruşuruz byyyyy
güle güle
Silam tam cikiyodum sen geldin kalkamadim🙂 Gozlerim bozulucak resmen yorgunluktan. hepinize iyi geceler ii sohbetler kizlar byee
tamam canım Allaha emanet olun :kiss:
burçemim doktor 3 tane ilaç yazdı kurtdeşen için 1 tanesi bide idrar yollarında iltihap varmış onu sökmek için
canım iltihap sökücüler hamiş olursan eğer bebeğe zarar verir bilmiyorum ki 😕 bidoktoruna sor istersen ama ..

Geri