Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Best dream allah inşallah bu ay kavuşturur bebeğine. Nr güze ne çok belirtin var. HAyra yoralım hayır olsun şekerim. 🙂

canım benım adetimi 2 gün geçti test yaptım evde snr kanda çıktı .sagol meleğim darısı tüm isteyenlere canım benım..

Beklenen bebiş benim de 4. denemem. hepimiz tez zamanda kavuşalım bebelerimize🙂)) Çok umutlu sayılmam ben ya ama içimden hep diyorum hayırlısı diye. Bu ay olmazsa mart olur nisan olur. her şeyin bir zamanı vardır, belki öylesi daha doğru olacaktır. Ben listedeki isimlerin tek tek temizleneceğine inanıyorum, sonra bayrağı bizden de yenilere teslim edicez🙂 Güzel olcak her şey güzeeeel🙂

Salkımcım ne güzel bebeğin seni hiç bekletmemiş. Çok sevindim adına. Adetin geçtiği zaman iğneden sonra kaçıncı gündü, hatırlıyor musun. Şimdi ben 11.inde de vuruldum ya. Geçen ay da 30 ocakta adet olmuşum. Bugün yani adetin 31. inci günü olmuş oluyor. Bir de ben de açlık hissi, göğüs uçlarında hassasiyet ve aşırı uykuya eğilim var. Bunlar ilacın etkisi midir hala? Akıl ver bana tecrübeli biri olarak lütfen

canım benım adetimi 2 gün geçti test yaptım evde snr kanda çıktı .sagol meleğim darısı tüm isteyenlere canım benım..

Kızlar doktoruma danıştım gecikmeler oluyor, bunun pek çok nedeni olabilir, kanda gebelik yapın sonucu artık bilelim dedi. İdrar için erken olabilir diyor, hadi bakalım hayırlısı. öpüyrum hepinizi..

Best dream allah inşallah bu ay kavuşturur bebeğine. Nr güze ne çok belirtin var. HAyra yoralım hayır olsun şekerim. 🙂

Allahım sen duy sesimizi.İnşallah kızlar böyle güzel bir habere bu ara o kadar ihtiyacım varki.Hem ben Hem de ailem çok mutlu olur.Herkesin ihtiyacı var.Rabbim hepimizin sesini duysun inş.

ilahi canım🙂) niye sarı da güzeldir ben birbiriyle uyumuna bakıyorum yazarken, ama okey istediğin olsun seni mi kırıcam🙂 listeyi yenilerken rengini değiştireyim söz..

Sağol canımcım 🙂
Ben buranın müdavimlerindenim, bu üçüncü topiğim ve üçüncü listem, Allahın hakkı üçtür diyerek bir kez de sizin listeye dahil olduk bakalım

Kızlar benim kan testi 0.2. yani gebelik yok. Doktorum bir kaç güne adet olursun diyor, beni de listenin sonuna ekleyebilirsiniz, yeni ay yeni umutlar, hadi hayırlısı🙂)

Kızlar benim kan testi 0.2. yani gebelik yok. Doktorum bir kaç güne adet olursun diyor, beni de listenin sonuna ekleyebilirsiniz, yeni ay yeni umutlar, hadi hayırlısı🙂)

hayırlısı olsun cnm sıkma canını vardrı ondada hayır benımde 9 gun gecıkmıstı cok heveslendım ama kısmet ALLAH bilir ne zmn gelecegını haberımız bıle olmaz heheheh