Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Oooo hemde ne pozlar hazır ol canım seninkide geri kalmaz merak etme, hele bu güzellikle hahaha

gecen ablam geldi, resimlere bakti... " bu nasil cocuk yaa hep kamaraya bakmis, pos vermis" dedi 🙂 simdiden seviyor fotograf makinesini 🙂

İnşallah uğurlu gelsin herkese 🙂 sanırım unica için dedin ama bende üzerine alındım hahaha

kiz sanada demin dedimya 🙂 insallahhh herkez hamis kalirrrrrr.... benim nefesim kuvvetlidir haa ona göre hazirlanin 🙂

Aaaa sahi sabırsızımda hamile biliyorsun değil mi, uzun zamandır görmedim gerçi ama, son gördüğümde kese falan görmüşlerdi...

aaa evet duydum, okadar sevindimki anlatamam yanii, hatta o gün bi tur göbek atmistim sevincden 🙂... tüp bebek falan degil normal oldu demi? tek hamile oldugunu duymustum detaylari bilmiyorum....

arkadaşlar bu gun belının altına yastık koy dedıler.oyle de uyunmaz.ne kadar boyle durmam gerek bılen var mı arkadaşlar:utan:

onu bende yapmistim 🙂 bide biri demisti, önce saga dön yat sonra sola dön yat. uzun süre durmana gerek yok, sen ne kadar istersen 🙂

gecen ablam geldi, resimlere bakti... " bu nasil cocuk yaa hep kamaraya bakmis, pos vermis" dedi 🙂 simdiden seviyor fotograf makinesini 🙂

Annemde hep der şimdiki çocukların ruhu kart diye hahaha

kiz sanada demin dedimya 🙂 insallahhh herkez hamis kalirrrrrr.... benim nefesim kuvvetlidir haa ona göre hazirlanin 🙂

Üfle canım üfle bool bollllllllllllllll üflede çabucak hamimş kalalım 🙂

aaa evet duydum, okadar sevindimki anlatamam yanii, hatta o gün bi tur göbek atmistim sevincden 🙂... tüp bebek falan degil normal oldu demi? tek hamile oldugunu duymustum detaylari bilmiyorum....

Evet evet normal oldu, bende çok detay bilmiyorum son gördüğümdeçok yoğnum demişti fazla giremiyordu 🙂 inşallah herşey yolundadır 🙂

onu bende yapmistim 🙂 bide biri demisti, önce saga dön yat sonra sola dön yat. uzun süre durmana gerek yok, sen ne kadar istersen 🙂

Yatıyoruz bizde ama bakalım biraz daha yatıca sanırım hahaha

Canlarım ben çıkıyorum çooooooook uykum geldi, yarın malum iş..
Meleğini benim yerime öp yala bitir canım uyumuyorsa biraz da mıncıkla olur mu.. canım benim Allahıma emanetsiniz ikinizde, iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr 🙂

Çok yaşa hemşommhahaha geçmiş olsun tatlım.
Kızlar Allah'a emanet olun benim belim ağrıdığı için çıkmak zorundayım görüşmek üzere kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
ayy abalm cok sevindim tez zamnad eline almayı nasiplesin rabbim dogumda adımızı saymayı unutma abla ben çigdem liste yap sen dogum sırasında en iyisi ismimizi oku hahaha

İnşallah bebeğim, sende EYÜP SULTAN HZ.lerine gidince dua edeceksin ya benim yerime inşalah rabbim bu dualırımız kubal edecek benimde meleğim gelecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 😀

Canım adet sancısına çok benzer sancılar çekersin bu normal, başka belirtin birşey değişiklik var mı ?
inşallah ablam bugün önünden geçtim uyuz eşim götürmediiii yaaa ama gidecem hele hava düzelsin yagmurluydu inşallah ablam benim dua edecem sizlere bennn aklımdasınız amin inşallah kabul eyler rabbim

tunacım valla hep endişler oluyor seni çok iyi anlıyorum ama ben dünden sonra anladımki yersiz bu endişeler bence sende içini ferah tut hiçbişicik olmaz bizim meleklerimize allahın izniyle cnmm öpüyorummm sen yinede yorma çok kendini cnm

orjimmm çatlak meleğim 🙂) demiştin vallahi artık endişelerden arındım meleğimin ayacıklarınıda öle kıpır kıpır görünce çok rahatladım cnmm allah sizlerede tattırsın bu duyguyu...
ohh abalm benim ii ii sevindim senin adına ablacım benimmm

ay canmmmmmmmmm bende özledimm senii anam kız sen gidince ne yapacam ben sensizzzz 2 gün kaldı hayırlısıyla

bağir canımmm bağiirrrr içinn rahatlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr🙂
ayy kız cok umutluyum senden içimden hep geçiyom hep diorum inşallah yanılmam hissim dogru cıkar kalan 1 :D:D

ay aynen lalezarımmmmmmm dünden beri midemide üşüttümm heraldeeee çok kötüyümmm ya yemek felann da yiyemiyormmmmm uyuşuk uyuşukk oturuyormmmmmmmm
hadi hayırlısı geçmiş olsun melegimm

Askerde Mardin de. Allahım hayırlısı ile bir gelseydi.

ben geldimmmmmmm.... 🙂

hazirancım yaa çok üzüldüm ama allahın takdiri bitanem yakın bi zamanda elbet vereceksin bizze müjdeyi cnmmm dualrım seninleee...

bu arada yesi kaldı sanırım bi tek hadiii yesicim bari sen hamiş ol sevindir kız biziii hadi hayırlısıııı
hepinize güzel hamişlikler diliyorum minnoşlarrrrrr....
:pasi: :pasi: :pasi:
yok abla burcem varrrr hadi bakalım tüm gözler burcemde hayırlısı yaaa

gecen ay 25 de beklerken agrısız sızısız 21 de geldı.ve 3 gun surdu.bu ay beklemedeyım.inşallah olur
mrb aramıza hoşgeldin arkadaşım benimmm bende 9 aylık evliyim korunmasız bebek istiyom ben dr gittim hiç bişi yok yaşım 18 eşimin yaşı 28 benim bende en başından beri istiyom hemen hemen eşim bir ay veya bir ayadan az korundu şimdide korunmasız ilişkiye giriyoz ve başat eşim sürekli bana vajinal duş yaptırıyordu şimdi yemezler dikiyom ayagımı havaya kalıyom öle hahaha

insan hamile kalmadan önceki ay genelde düzensizlik oluyor cnm burdaki nerdeyse tüm hamişler bunu yaşadı ve benimde şaşmazdı hamile kalmadan önceki ay gecikti hamileyim sanmıştım hatta ozaman inşallah sende önmüzdeki ay hamiş olursun cnmmm genelde böle olabiliyor çünkü bilgin olsun ne zamandır denemedesiniz pekii
ewt ablacım ben tüm hamişlere sordum hemen hemen böle şeylerle karşılaşmışş cogu olurmuşş hadi hayırlısı

evlenelı daha 4 ay oldu.6 ay-1 sene sonuc olmazsa heyecan tebili calmak gerekdiyini biliyorum.ama her adet günü kocamın üzülmesıne dayanamıyorum.Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versın her kese
cok erkekn ama senin erken istemn normaldir bende cok istiyom ama en iyi kafaya takmamak ben cok takardım bu ay pek takmıyom ama bu aydanda umutlu degilimm aminn cümlemize canım benimm

ben cok stres yapıyorum.ben azerıyım ve antepe gelın geldım.kocamı cooook sevıyorum.bı de bebeyımız olunca cok daha guzel olucak.yumurtlama gununu takıp edıyorum.bu gün de onemlı gunlerden bırı.tecrübelerınız icin cok sag olun.
stres yapma allah mutluluguuzu daim etsin ablacım benimm🙂
yuurtlama günü sık sık ilişkide bulun ve ayaklarını 1 saat havaya kaldır klça altına yastık koyy bekle öle

eğer gidebileceğim bi yer olursa eşimi asla bırakmam giderim ama riskli bi yer olursa zor tabiii gerçi eşim hakkari çukurca ve batman sasonda zor görevlerini bitirdi bundan sonra mardin ardahan gibi yerler olabilir cnm
ablacım benim inşallah eşin mardinin merkezine düşer cünkü orası sakin ve güzel yani hem sen hemde eşim rahat edersiniz mardinde ama merkezzz
bide beynimi boşş hissediyormm yaaaa ayyy ama kızlar hiç umudum yok ya adettt olucamm 🙂hakkımda hayırlısı ne ise o olsunnn
ayy hayırlısı sakın takılma düşünme boşver herşeyii aynene böle kafan boş olsun regl gecene kadar yani köprüyü beebek gelsin yaparsın stres :D:D

Tüm evlat hasreti çekenler için ellerimizi Rabbe kaldırmaya ne dersiniz.
Henüz evladı olmayıp dünya tatlısı bir bebek hasreti çekenler için.
Evladı gurbette olanlar için.
Evladını kaybetmiş olanlar için.(Rabbim cennetinde kavuştursun)
Hayırlı evlat yetiştirme arzusu ve çabası içerisinde bulunanlar için.

Ümit ederiz ki Rabbimiz sesimizi duyup bizlere güzellikler ihsan eder
güzell paylaşımın için tşkler janımmm

Çoçuğu olmayanlar 1000 kere "Ya Evvel

Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.....

Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa

Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
ewt deneyinn cok güzel bende duydum ama denemedim denicem ama

canim burdaki herkese ayri ayri dua ediyorum ama inaniyorum rabbim kabul edicek sizde tatcaksiniz ins. sadece cok nazli bu melekler biraz sabir istiyorlar sen de tatcaksin ins
inşallah hamişim rabbim dualarımızı askıya alırr ve hayırlısı nezamansa indirir ve yollar bize istediklerimizi biraz sabır ama herşey olacak inanın bende böle stres yapardım ama yapınca geliyormu gelmiyor kendimize beynimize zarar veriyoruzzz sabırr

kızlar düşük yaptım ben hamiş melek yazısı değişirse iyi olur benm için çünkü gördükçe sinir oluyorum.düşük sebebim de kanda pıhtılaşma sorunum var 2. düşüğüm oldu..koptum hayattan ben artık.....
canım cok üzüldüm üzülme herşey bitmedi onu allah verdi allah aldı demkki rızkı yokmuş böle düşün bebegin olsaydı ya başına allah korusun daha kötü bişey gelseydi dahamı ii olacaktı rabbim aldıysa sebebebi nedeni vardır allahtan sana sabır diliom ama hayat devam ediyor canım hadi kendini topla yeni calışmaya başla en azından senin bebegin gelecek biliyon ya bizler peki bizim allah korusun düşügümüz bile yok olacakmı olmucakmı düşüncesindeyiz allah büyükk canım üzülme derim cok geçmiş olsun ne dicegimi bilmiyom emin olki bizler en azından senin kadar üzülüyzzz üzülme hadi topla yeni bebeişe yelken acc

sarıgelin hurish kızlar akşam ve bugün kahverengi akıntı var. evde idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 4.gün doktora gittim alttan baktı rahim duvarı bayağı kalınlaşmış dedi kan testi yaptırdı değerim 8,26 çıktı şaşırdı. ilişkiye girme ilaç da veremem dedi olmazsan pazartesi gel tekrarlıycaz dedi değer düşük dedi ama kağıtta 0-5 negatif 5-50 1 hafta yazıyo ama sizce durum nedir özellikle hamişler cevaplarsa sevinirim.
hadi hayırlısı hamiş gibi görünüyon ablam benim inşallah hamişsin dualrımızı senden eksik etmiyoz duamızdasın 🙂

insallah cikacaksiniz canim benim... artik silamla senin suyunuz kaynadi... insallah bu ay ugurlu gelir... hem bende geldim.. bakarsin ayagim ugurlu gelir... yagmurdan haberin varmi buarada????
canım ablam hoşgeldin aramıza eskilerin burda olması güzel sizler tecrübelisiniz bizlere bilgi verrirsiniz akıl verirsiniz cok sevindim bende sitenin minik kara faresi hahaha yani çigdem abla hoşgeldin tekrardan

Yalasın balım benim 🙂bende onu yer öper bitiririm 🙂
O resimdeki cimcime benim yeğenim abimin kızı, orta 4 yaşlarında falan ama şimdi 8 yaşında onun adı melek ve tam melek bir görsen, canım o benim... 🙂
manşallah allah ikinizin meleklerinide bagışlasınnn

ohhhhhhhhhhhh sonunda bitti sayfaaaa bu arada sarıgelinim sen cok güzelsin yahu melek gibi olmuşsun gelinlikte aynene bir kusun yaaaaa :uhu: cok duygulandımmmm

tuna ablam maviş ablam melodim shker nerdesiniz yoklama yapıyom defne burcem yesi abla gülparemmm anam bunlar regl olunca siteye ugramıyorlar yhuuu :küstüm:

Geri