Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Ayyy şu benim rengimi değiştirin ayol sarı sarı sevmedim yeşil falan olsun ben severim yeşili, yada mavi

Son düzenleme:
bende bu ay hiç belirti yok valla. sadece sol kasıgımda bazen agrı oluyor. Adetime de kaldı 1 hafta ama belirti melirtiden eser yok🙂 bu ay da pas geçeceğim sanırım ben. Sizlerin hayırlı haberleri ile sevinirim artık ne yapalım...

Ay benim canımmmmmmmm.Ağzın bal yesin inşallah.Güzelim bak bu ay ikimizinde 5. ayı ilk 6 ay içinde olmasına muhtemel bakıyorlar.Bizim 5. ayımız.Belki bu ay bebişler ikimizde süpriz yapar.Ne dersin.Bak aynı zamanda doğururuz.Benim hoşuma giderdi doğrusu.Aynı süreçte olduğum bir arkadaşla hamileliğimizi paylaşmak.Hadi bakalım inş.

Teşekkür ederim mavi kedi tuna iyi dilekleriniz için. İnşallah 5 numara da ben olurum. Eğer bebek yoksa, adet gecikmesi gibi bir durumun neden olduğunu biliyormusunuz. Bugün sabah ısın 36.7. idi. Bu ısı ile bugün de adet olacağımı sanmıyorum. Hayırlısı artık. Allah hepimize tez zamanda yardım etsin

İlahi beklenenbebiş. 🙂 Ben de bu siteden öğrendim hepsini, walla analarımız bunların hiç birini bilmeden yapmış oturmuşlar🙂 Biz uğraşıp duruyoruz. Yine de her şeyin doğalı en doğrusu, ben acele ediyorum biraz, bir de çoğul gebelik olsun istiyorum nasip olursa.

Beklenen bebiş ve esin erkan bunlar doktor kontrolünde alınması gereken ilaçlar. Bünyene göre veriliyor, adetleri günlük birden üçe kadar artabiliyor. Oluşan yumurtaya göre çatlatma iğnesi olup olmayacağına ya da dozuna karar veriliyor. Ama yan etkileri de uzun zamanda çok hoş değil. Siz acele etmeyin benim gibi canlarım. Öpüyorum siiz.

Salkım, allah analı babalı büyütsün kuzum. Sana da sorayım, sen ne zaman öğrenmiştin hamile olduğunu. kanda gebelikle mi? Bir de doktor kaç gün bekle demişti. BAna adett de olursan olmazsan da gel dedi. Ben de akıl edemedim ne zaman test yapayım diye sormadım. Eğer hamile değilsem kist yapmş olabilir mi?