Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok kıııısss ben kalmadım burçem var....onun belirtiler daha keskin mide bulantısı varmış..hadi bakalım burçemmm🙂))Allahım cümlemize hayırlı evlad nasip eder inşalllahhh
Asker 18 gün kaldı. Bitecek inşallah Kısa dönem gitti. Valla bu hamilelik mevzuularının içine kendi sıkıntıları katarak sizi sıkıyorum. Hakkınızı helal edin.
ben cok stres yapıyorum.ben azerıyım ve antepe gelın geldım.kocamı cooook sevıyorum.bı de bebeyımız olunca cok daha guzel olucak.yumurtlama gununu takıp edıyorum.bu gün de onemlı gunlerden bırı.tecrübelerınız icin cok sag olun.
hiç stres yapma güzelim bak ben neredeyse 20 aydır deniyorum ama tık yok..Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar versin..senin zamanında hiç stres yapmıyordum..birde evliliğin ilk zamanları biraz gerginlik oluyor diye pek takmamıştım..ama şimdi zaman geçtikçe ister istemez takıyor insan...
ben cok stres yapıyorum.ben azerıyım ve antepe gelın geldım.kocamı cooook sevıyorum.bı de bebeyımız olunca cok daha guzel olucak.yumurtlama gununu takıp edıyorum.bu gün de onemlı gunlerden bırı.tecrübelerınız icin cok sag olun.
cnm benım stres yaptıgın surece zor yapma stres en buyuk dusman baska seylerle ugras aklından cıkarmaya bak cunku cok yenı evlısın ve bıraz evlılıgın tadını cıkar ılk 1 sene ıcınde olmassa suphelen derım ben tabı senın fıkrın ama acele etme cnm hayırlısı allahtan dıyelım allahım esınle sevgı bagını uzun sure tutsun cnm benım 🙂 mutlulklar
anlıyorum seni cnm çok haklısın benim bile ilk ay olmayınca ne kadar üzülmüştüm ama sonra haksızlık ettiğimi düşündüm burda okadar uzun zamandır bekleyen arkadaşlar varki allahım onlara öyle sabır vermişki kendimden utanmıştım o yüzden bence sende sabret ve olumlu düşün cnmmm