neyse ben kacayım koçişimle dışarı cıkacaz anam okadar aydan sonra oh be sıkıldım tıkılmıştım eve yhu duş alıyım gelirim tamm mı öpüldünüzzzzzzzzzzzz kocaman kocaman sarıgelin ablam nerdesin yhu gözüm seni arıyorr çitos abal hele sen nerdesin bakalımmmm
kızlar özellikle de hamile olanlar siz daha iyi bilirsiniz. Ya adet sancısı gıbı sancım var korkuyorum gelecek her an kırmızılar diye. 2 gun gectı adetimden. Ama hamile olsam batma gıbı agrılar olmaz mıydı regl sancısı gıbı sanki🙁
abla benim bildigim kadar kiminin gebeligi agrısız gecer ablamın yumurtalıkları agrımıştı ve hiçbir belirti pek yaşamamıştı yani bünyeyle alakalı sen stres yapıp üzülürsen hüsrana ugrarsın takma kafana akışına bırak inşallah ordadır melegin hadi hayırlısı 2 gecmesi bile güzell takma derim belirtilerede takılma olursa olur olmazsa kafan rahat olsunki aklın orda kalıp canın sıkılmasın
millet nerdesiniz yaaaaa allah allah banadabişiler oluyor banda bişiler oluyor magdurumda magdurrrr neyse ben kacar vallahi duş alıyım öpüldünüzzzzzzzz
[ı]tuna ablam benim kafana takma öle düşünme bebegin rabbimize emanet eger anne karnında saglıklıysa hiçbir güç onu senden ayıramaz kendini falz yorma fıstıgının ablası dinlen cokkk inşallah bunlarda gecer gözünü actıgında bebegini sag salim kucagında görürsün aeo ben kacar
kızlar özellikle de hamile olanlar siz daha iyi bilirsiniz. Ya adet sancısı gıbı sancım var korkuyorum gelecek her an kırmızılar diye. 2 gun gectı adetimden. Ama hamile olsam batma gıbı agrılar olmaz mıydı regl sancısı gıbı sanki🙁
Tatlm seni ümitlendirip sonra üzmek istemem.Tabii ki dileğim bebeğinn gelmesi hususunda inşallah hayırlı bi şekilde gelmiştir elbette.Bu sancılar oluyo cnm hamişlkte.Ben yaşamştm böle sanki sökmüyo gibi ağrılardı.Hatta bnm bu ağrılarım 10 gün önce falan önce tatlı tatlı başlamştı snra adetten bi gün önce gebe oldumu öğrenmiştim ve adet zamanmda çok sancılarm olmştu.Cnm hakknda hayırlısı olsn ama bi test yap muhakkak çıkar..Hayırlı haberlerini bekliyorum..Yorgnluk uyku hali de varsa tamamdır🙂
İnşallah bebeğim, sende EYÜP SULTAN HZ.lerine gidince dua edeceksin ya benim yerime inşalah rabbim bu dualırımız kubal edecek benimde meleğim gelecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 😀