Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

neyse ben kacayım koçişimle dışarı cıkacaz anam okadar aydan sonra oh be sıkıldım tıkılmıştım eve yhu duş alıyım gelirim tamm mı öpüldünüzzzzzzzzzzzz kocaman kocaman sarıgelin ablam nerdesin yhu gözüm seni arıyorr çitos abal hele sen nerdesin bakalımmmm

abla benim bildigim kadar kiminin gebeligi agrısız gecer ablamın yumurtalıkları agrımıştı ve hiçbir belirti pek yaşamamıştı yani bünyeyle alakalı sen stres yapıp üzülürsen hüsrana ugrarsın takma kafana akışına bırak inşallah ordadır melegin hadi hayırlısı 2 gecmesi bile güzell takma derim belirtilerede takılma olursa olur olmazsa kafan rahat olsunki aklın orda kalıp canın sıkılmasın

[ı]tuna ablam benim kafana takma öle düşünme bebegin rabbimize emanet eger anne karnında saglıklıysa hiçbir güç onu senden ayıramaz kendini falz yorma fıstıgının ablası dinlen cokkk inşallah bunlarda gecer gözünü actıgında bebegini sag salim kucagında görürsün aeo ben kacar
[/ı]

Burcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii defne nerdesin anam regl olan siteye ugramıyor regl bitinceye kadar heyy aloooooooo millet tir tirrr tlf calıyor acsanız
ha anam üşüttüm neyse ben kactım daha fazla üşütmeden site size emanet

Tatlm seni ümitlendirip sonra üzmek istemem.Tabii ki dileğim bebeğinn gelmesi hususunda inşallah hayırlı bi şekilde gelmiştir elbette.Bu sancılar oluyo cnm hamişlkte.Ben yaşamştm böle sanki sökmüyo gibi ağrılardı.Hatta bnm bu ağrılarım 10 gün önce falan önce tatlı tatlı başlamştı snra adetten bi gün önce gebe oldumu öğrenmiştim ve adet zamanmda çok sancılarm olmştu.Cnm hakknda hayırlısı olsn ama bi test yap muhakkak çıkar..Hayırlı haberlerini bekliyorum..Yorgnluk uyku hali de varsa tamamdır🙂

hadi uyalım receteye abla olalım hamiş anam gelsin bebikler sonraaa hadi kolay gelsin ablacım

İnşallah bebeğim, sende EYÜP SULTAN HZ.lerine gidince dua edeceksin ya benim yerime inşalah rabbim bu dualırımız kubal edecek benimde meleğim gelecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 😀

Canım adet sancısına çok benzer sancılar çekersin bu normal, başka belirtin birşey değişiklik var mı ?

Benimde adet sancısı gibiydi hiç fark yoktu ağrıdan anlaşılmıyor bence 2 gün geçmiş zaten test yap rahatla hayırlısı olsun inşallah hamişsindir