Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sevindim sarıgelinim.hele bebişinin elleri kollarını görmek süper bişey ya.büyümüş demekki.maşşallahh.haklısın sarıgelin.pimpiriyiz galiba.takmayalım artık bişeyleri.dediğin gibi darısı her isteyenın basınaa...buarada kaç oldunuz bebişle.

annesi gibi çok güzel maşallah ne büyük mutluluk böle büyüüdklerini görmek değilmi... bence sürücü olmasıda iyi çoğu askerin en rahat ettikleri alandır tabii önceki daha iyimiş benim eşim geçen sene batmanda görevliydi sürekli operasyona gidiyorlardı allahtan doğuya gitmemiş valla insan ozaman aklı daha çok takılıo inşallah sorunsuzca bitiririr az kalmış zatenn..

kesinlikle selincim takmayalım bencede bu arada demin yazmıştım ama yaziim benim 9 .haftam pzar günü 10.haftama giriorum cnm senin ne kadar oldu

sağol bitanem çabuk büyüyorlar be güzelim hiç acele etme tadını çıkar bebişinin ben birsürü sorunun içinde yavrularım nezaman büyüdüde annelerine destek olmaya başladı anlayamadım bile oyüzden olsa gerek bu bebişimde hepten acemi gibiyim diğerlerinde kendimi dinleyecek durumum hiç olmadı hele büyük oğlumda doktor yüzü görmedim günüm geçti galiba hamileyim dedim ama kimseye söyleyemedim bide doğurmak için hastaneye gittim okadar 🙂 evet canım oğlumun yeri belli olanakadar ben öldüm öldüm dirildim 1,5 ayda 17 kilo verdim allahım tüm asker evlatlarımızı korusun senin içinde çok zormuş be yavrum şimdi iyi ama değilmi 🙂

bencede mavişim tadını çıkaralım sende bu sefer tadına vara vara yaşarsın herşeyi oğulların eşin zaten pervane olurlar 🙂 maalesef benim eşim jandarma o nedenle 3 yıl sonra yine doğumuz var yandık valla benim babam denizciydi hep deniz kenarlarında oturduk doğuya gitmedim hiç ama alışıcaz artık herşeye alışılıor hayatta 🙁 en azından bebişte burda büyür 2-3 yaşına girer öle gitmemiz iyi olur bana arkadaş olur eşim görevdeyken diye düşünüyorum..

aramızda 1 hafta varmış cnm zaten 10. haftada endişelerimiz dahada kaybolur 10.haftadan sonra düşük tehlikesi %1 miş cnm sağlıklsız bi gebelikse 7 .haftaya kadar düermiş zaten içimizi rahat tutlaım o nedenle cnmmm haftaya sende bebişini göreceksin ne güzel seninkide elleri ayakları oluşmuştur görünce çok şaşırcaksın 2 haftada öle büyüyolarkiii

görmemişim sarıgelin.benim de 8.haftam.yarın da 9.haftaya girecem

sağol canım başkada yapıcak bişy yok kiii 🙂 küçük maviş bana hiçbişey yedirmiyor galiba onun için zayıf düştüm neyse elbette geçer küçüğüm iyi olsun yeter 🙂

Ahh kıyamam dikkat et kendine, birkaç ay böyle zorlanacaksın canım heralde, inşallah kısa sürerde hamişliğinin tadını çıkarırsın 🙂