kızlar ben de eskişehirliyim ve burda oturuyorum şehirimi çok seviyorum🙂
canım çoookk geçmş olsun inş bebek hazırlıklarına say bunları🙂
canlarım yaa üzülmeyin dicem ama zor biliyorum hayırlısı olsun Allahtan geliyor işte. inş önümüzdeki ayın hamişlerinden olursunuz. yeni umutlarla çalışmaya devam relax olun inş gelecek melekleriniz.
güzel anneler çok çok geçmş olsun, ikinizi de duydum inş iyidir bebekleriniz ama sıkı tutunmuştur anneciklerine bence. dikkat edin kendinize. doktora gittiğinizde inş göbeğinizde uyuyorlardır mışıl mışıl.
canımm geçmş olsun tatlım dinlen bol bol meyve ye acayip salgın var ya benim de boğazım 1 aydır ağrıyor. kıyamam ya ıhlamur falan iç. oğlunun da doğum gününü kutlarım hep beraber nice mutlu yıllara.. bu arada seninde mi doktor randevun 10 mayıs? 🙂)) benimki de🙂 inş kalp atışlarını duyarız🙂)
fıstığım ben özlerim seni gitme yaa🙁( int kafeden olsa girersin yine🙂 seviyom seni.
canımmm inş meleğin iyidir Allah yardımcın olsun tekrar geçmş olsun
evett çok hoş oldu herkes eğlendi. ısırmak serbest ablası🙂)
Üzme kendini gülparam daha çok gençsin önünde çooooook zamanın var ne çabuk bıktın, ben 40 yaşındayım bıkmadım sen 23 yaşında sıkılmışsın, duymamıyım çekerim kulaklarınıııııııııııııııııı
Hoş buldum balım biraz uzaklaştım mecburi KPSS hazırlanıyorum tabi bebe çalışmalarıda devam bakalım nolcaz Rabbim evlatlarımızı tez vakitte gönderir inşallah! sende HSG çekilecekmişsin inş. bebişine vesile olur canım
inşallah orjicim inşallah Rabbim göndersin meleklerimizi hayırlısıyla inşallah sonra burda göbek atalım ohh ohh parti yapalım hamiş haberleriyle
canım inşallah bu hisler meleğini en kısa zamanda müjdeler sana
çok iyi anlıyorum seni insan üzülür ama reglin 2 günü üzülürsen 3. gün yeni ayın hazırlıklarına başla canım acaba neler denesem diye araştır baka burda Çitosum var Lalezarım var onlarda benim gibi ot çöp işleriyle uğraşıyor sende dene istersen
melodim Allahın izniyle tüplerin açık olcaktır canım sen kafaya takma meleğinde tezcene gelcektir inşallah
oyy canım seni gördüğüme nasıl sevindim maaşallah o minik cadıya yerim ben onu
maaşallah normal doğum yapmışsın hemde benim için o minik meleğin kokusunu içine çek emi canım inş. sılam teyzenin de senin gibi mis kokulusu olur de olur mu canım
Allaha emanet olun
kocccaaammmaaannn öptüm fıstığı
Lalezarım sen çok kısa zamanda meleğine kavuşacaksın bence öyle 3-4 ay değil en fazla 1-2 ay içinde hamişsin canım içimden geçeni söylüyorum Allahın izniyle inş. gelcek meleğin ve burada havalara uçucaz hep birlikte
inşallah çok güzel haberlerle dön canım
minik meleğine de söyle teyzelerin senin için dua ediyor sen çok sağlıklı ve hayırlı bir bebiş olcaksın de 🙂