Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

abooo bayadir girmedigim belli oldu, cogunuzu tanimiyorum 🙂
hamislere : bebeklerini sagsaglim kucaklarina almayi nasip etsin...
bekleyen arkadaslarada allahim tez vakitte bebislerine kavustursun...

Eminegelinim h. geldin canım benim, evet baya kalabalık olduk eski dinazorlardan pek kimse kalmadı BEN DEMİRBAŞ hariç

işte sılam var birde tanıdığın gerisi yeni arkadaşlar ama hepsiyle kaynaştık, bakalım bu guruptanda hamile olarak çıkamazsam bilemiyorum yani

Güzel dileklerin için çok sağol tatlım ve güzel meleğini öp benim için .. 🙂

İnşallah öyle olsun tatlım 🙂

çok üzgünüm ama ben buugün adet oldum içim sıkılıyo ya çok umutlanmıştım ufffff bebek için çalışmaya başlamaktan bile bıktım artık......

Üzme kendini gülparam daha çok gençsin önünde çooooook zamanın var ne çabuk bıktın, ben 40 yaşındayım bıkmadım sen 23 yaşında sıkılmışsın, duymamıyım çekerim kulaklarınıııııııııııııııııı
ha

çok üzgünüm ama ben buugün adet oldum içim sıkılıyo ya çok umutlanmıştım ufffff bebek için çalışmaya başlamaktan bile bıktım artık......

inşallah neden olmasın atarız göbekleri
yandan amanın bakalım mayıs kimlerin yüzüne gülecek umarım hepimizin yüzüne güler mayıs ayııı

İnşallah sılam canım vallaha bende yorulmaya başlamadım desem yalan ama yinede hep kocaman bin UMUDUM var, aaaa oğlum olursa adını UMUT koyayım bari

burcem nerdesininnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şafak 22222222222222 kaldı
hadi melegin gelmiştir inşallahhhh
canımmm burdayimmm sen nereleerdesinnn 2 günn kaldı inşş gelmiştir canımm hayırlısı artıkk canımm ama adett belirtileri yaşiyormmmmmmmmmm

inşş merak etmeee hamişşş kaldiğimda ilkl sizlere haber verecemmm

sılam liste için tşkler aramıza da hoşgeldin inş yakında bebeğin gelir🙂
hepinizi öpüyorum melekler şimdi çıkıyorum AEO.
önemli değil canım arada taşıyalım aslında dimi ama senin Tuna var birde hamişsin kocişinde cabası bayağı yoruluyosun 😀 sende Allaha emanet ol hamişim

abooo bayadir girmedigim belli oldu, cogunuzu tanimiyorum 🙂
hamislere : bebeklerini sagsaglim kucaklarina almayi nasip etsin...
bekleyen arkadaslarada allahim tez vakitte bebislerine kavustursun...
hoş geldin eminceim ya eskilerden birini görmek güzel nasılsınız umarım çoook iyisinizdir

hakkat demirbaş olduk hee ama yok ondan değil ya Allahın hakkı üçtür bacım burasıda bizim 3. topik ya buradan bebişlerimizlen mezun olcuk

İnşallah sılam canım vallaha bende yorulmaya başlamadım desem yalan ama yinede hep kocaman bin UMUDUM var, aaaa oğlum olursa adını UMUT koyayım bari
yorulma canım yorulma azbir sabır daha yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım