inşallaahhhhhhhhhh hepimizin birden gelir🙂bende umutluydum tatlım kısmetdeğilmiş hayırlısı artık sabah sabah boşuna gidip kan verdim şimdi yarın kocamaaan bir sıfır görücem.neyse...
öyle yapıyorum artık canım başka yolu yok mesela buay birdamla gözyaşı akıtmadım arkadaşıma gittim güldük eğlendik hayat devamediyo içim burkuldu tabiki ozaten hiç geçmez gelecek ay yine regl olayım yine aynı olur benim için önemli olan ağlayıp zırlamaya bilmek🙂
canımm benimmm bende bu ay sendenn çokk umutluydumm inşş en kısa zamnda meleğinn gelirr canımmm
umarım canım benim umarım son adetimdir hayırlısına dua etmeye devam nezaman olursa, napalım...
evet galiba öyle olucak ben ummayı yavaştan bırakıyorum artık🙂buaydan sonra süpriz yapar bakarsın.
sağol canım benim inşallah sen regl olmazsın senden bari güzel haberler alırız ben veremedim🙂
kız orji hiç tavuketi 2 gün dururmu dışarıda bari buzluktan dolaba indirseydin🙂kediler bayrametti yani desene 🙂neyse artık onların kısmetiymişş🙂[/QUOTE]
yuq ya 2 bırakmadımki gece 12 bıraktım sabah ayyy anam ıyyyy oh sonunda kurtuldum ama elimde kokusu var ayy midem kalkıyor yahu canım cok üzüldüm bu arada anam benden sonra senden başka kimse gelip bişiçik yazmamış ee ii bari sayfa sonuna erken geldim trafik pek yoktu sitede bugünn