Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tatlı meleklerim ben artık çıkıyorum hazılanmaya başliim doktor için dua edin bana bebişm inşallah sağlıklıdır canlarımmm çok heyecanlıyımmm... yarın güzel müjdeler duyarız inşallah mavişimmm senden özellikle öpüyorum hepsinizi 🙂
melodicim ama laparoskopiii ile kisti almıyolarki sadece içinde ki kan temizleniyoo gerçi senin şimdilikk ameliyata ihtiyacınn yok dr da bana ilk altı ay içinde hamile kalmaya bak dedii hayırlısı artıkk
tatlı meleklerim ben artık çıkıyorum hazılanmaya başliim doktor için dua edin bana bebişm inşallah sağlıklıdır canlarımmm çok heyecanlıyımmm... yarın güzel müjdeler duyarız inşallah mavişimmm senden özellikle öpüyorum hepsinizi 🙂
burçem dayanıyorum çünkü geçen ay 1 hafta gecikti ve bi sürü test yaptım boşuna.
lalezar 1 hafta olmasını bekliycem dermişim şaka şaka canım. yarın veya öbürgün belli olmaz duruma göre bakıcam ama bu ay içimde tuhaf bi rahatlık var umutlanmak da istemiyorum ama hayırlısı bakalım inşallah.