Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızlar hepinize merhabalar. ben daha adet olmadım bugün 3.gün hayırlısı bakalım inşallah.
burçem senin de az kaldı inşallah hamişsindir tatlım.
lalezar rahim filminde bişey çıkmamış sevindim kurun saati sabah 6ya çalışın bakalım güzelim.
melodi adet olmuşsun ama hadi hayırlısı inşallah senin rahim filminde de bişey çıkmaz canım.
mini garaböcük siz de bizim gibi 10 aydır deniyosunuz inşallah daha uzun sürmez canım.
orji kocişin gelmiş hadi gözün aydın çalışmalara devam hadi bakalım çıtır seni.
sarıgelin doktora gidince inşallah bebişinle hasret giderirsin annesi canım benim.
yesi belki de bebişin gelmiştir de annenlere gidince müjdeli haberi birlikte kutlarsınız canım.

sagol kuzum ınsallah ınsaalah göbüşünü tutunmustur cnm benım stres yapma

mavişim sağol cnm inşallah hamişsindir ayy ne güzel olurrr.. inşallah bebişim iyidir dua edin bana çok merak ediyorum ve heycanlıyım onu görecceğim içinnn...:nur:

inş canımm benimmmm sende inş hamişsindirr ii dayaniyonn valla benim üç gün geçse hemen test yapardım🙂

canım 3 ay çokk rahatsızlandimm dr gitim 8 cm olmuşş dedi testlerimi yaptimm bide mr çektirdimmm dr ameliyattan başka çaresi yok dedi dr laparoskopi önermedii o yüzden açık ameliyat oldummm

hee senın bayagı buyumus cnm eger benımde olsaydı o kadar amelıyat derledı mesela ben ıstanbuldayım zeynep kamıl dıye bı hastane var burda suan sınırdasın dedıler hanı amelıyat olurda olmayabılırda doguöm kontrol hapı kullan dedı 11 kullandım sonra kendı doktoruma soledım bole bole dıye bırak melek dedı ksıtle zaten hamıle kalmıssın yıne kalırsın dedı engel degıl testlerın temız dedı 6 ay sure verdı ıste 6 ayda dolmak uzere ama gelemdı bı turlu tontısım yaa o sure zarfında yaklasık 5 ıcınde 10 mılım kuclmıs bı kere sogan suyu dendım korktum ondan 3 gun ıcebıldım kestım sonra hayıt suyu ıctım 1 ay ondanda korktum sımdı bısı ıcmıyom ama onun kuculmesını hayıta baglıyorum gene kullanacam cnm benım bırde zeynep kamılde kı doktorlar hemen bana acık amelıyt bırde tupune yapıssıksa alınabılır dedı tuple bırlıkte obur doktorum asla ole bırsey yok tupler alınmaz dedı eger engel olmassa tuplerde acıksa gerek kalmayacak ınsallah eger bı problem varsa laparoskopı olurum allahım ınsallah olmasda kendılıgınden gecer kısmet yaa ne yapalım

İlahi canım güldürdün beni

Evet haklısın tam gaz çalışmaya devam, br sürü ovulasyon testi aldım, bakalım onlara göre takip yapıcam canım 🙂