Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her taraf liste oldu , birde burda girelim bakalım listeye bilke burası uğurlu gelir..
geçen ay 6 gün gecikmeli olduğum için kesin olmamakla birlikte 25-30 Mart diyorum..
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂 :salıncak: 1.pnr79.............................19-20 şubat ??? 2.koza...........................28 şubat ??? 3.denfi..........................28 şubat ??? 4.best_dream................6-7 mart 5.haziran 13...................6-7 mart 6.pirenses......................12 mart 7.aymelek........................????? 8.geweze.........................13 mart 9.esinerkan...................14 mart 10.mawişimbebekistiyor.....18 mart 11.tunaa........................23 mart 12.mavikedi....................24 mart 13.beklenenbebiş...........25 mart 14.lalezar.........................25-30 mart 15.çölmeleği....................26-31 mart 16.elçin&su......................27 mart
2 arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz: bembeyaz..................... elif_ecrin......................
adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
OOOOOOOO 🙂Selam kızlar neler olmuş neler 🙂 bunlar ne güzel haber böyle hamişler çoğalmıııışşşşş 🙂Şubatta 4 hamiş tebrikler tuvanaaa- Aussie anGel harikasınız allah tamamına erdirsin inşallah yavrularınızı bir avazda kollarınıza alırsınız yeni arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz ,kırmızıları gören meleklerim sizlerde moralinizi bozmayın çalışmalara devam hayırlısı deyin ve devam edin 🙂inşallah mart uzun daha fazla hamişimiz olucak buay 🙂öyle hissediyorum 🙂
Kızlar merhaba öncelikle yeni gebişleri tebrik ediyorum.Allah sağlık ile kucaklarına almayı nasip etsin.
Bu arada bende Mart ayından çok ümitliyim.Ya martta hamile haberimi alıcam yada martta hamile kalıcam gibi geliyor.Hayırlısı inşallah.Şu liste temizlensinde birbirimize hamilelik anılarımızı anlatırız.Hatta yeni bir topic açarız.
beni de 3 arkadaşım ruyalarında gormusler hamıleymısım aradılar hafta sonu. Yok bişey henuz dedım. Anca ruyalarda oluyor işte🙂))) ay allahım keşke hamiş kalsak da ruyalar gerçek olsa🙂
beni de 3 arkadaşım ruyalarında gormusler hamıleymısım aradılar hafta sonu. Yok bişey henuz dedım. Anca ruyalarda oluyor işte🙂))) ay allahım keşke hamiş kalsak da ruyalar gerçek olsa🙂