Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım mrb tşk ederiz, seni ve çitos'u da aramızda görmek ne güzel hoşgeldiniz🙂 Allah gönlünüze göre versin söyleyin sizi de ekleyelim..
canım evet sende isteyenlerdensin biliyoruz canım adet tarihini sölesene senide eklesin tunaa 😀 ii yapıyo bu işii😀
aman efenim estağfurullah elimden geleni seve seve yapıyorum, inş hepimiz hamiş kalırız da listeyi yenilemeye gerek kalmaz🙂
tatlım burda hep destek olduk birbirimize, insan kendisini anlayan birileri olduğunu görünce mutlu oluyor🙂 ee canım sen adet oldun mu da yeni tarihini yazdırıyorsun? eğer öyleyse dediğin gibi hayırlısı üzülmek yok denemelere devam. ben de diyorum demek böylesi daha hayırlı, dediğin gibi hiç düşünmemek lazım gelirse de süpriz olsun..öpüyorum seni🙂

hımm tamam canım ekliyorum hemen, hayırlısı güzelim inş önümüzdeki aya daha çok hamişimiz çıkar..

yeni gelen ark.lar h.g yeni hamişlerimiz tekrar tebrik edyrm sizleri rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş. şuan yağmur yağıyo dua ettim hepimizee rabbim kabul etsinde inş mart ayında hepimiz gebe kalalımm🙂)

🙂
🙂
🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂

1.salkım.......................şubat

2.sheker_shey...............şubat
3.tuvanna....................şubat
4.AuSSie-AnGel...........şubat

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:
1.pnr79.............................19-20 şubat ???
2.koza...........................28 şubat ???
3.denfi..........................28 şubat ???
4.best_dream................6-7 mart
5.haziran 13...................6-7 mart
6.pirenses......................12 mart
7.aymelek........................?????
8.geweze.........................13 mart
9.esinerkan...................14 mart
10.mawişimbebekistiyor.....18 mart
11.tunaa........................23 mart
12.mavikedi....................24 mart
13.beklenenbebiş...........25 mart
14.çölmeleği....................26-31 mart

15.elçin&su......................27 mart

2 arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz:
bembeyaz.....................
elif_ecrin......................

adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...

kırmızıdan nefret eder oldum bu aralarr🙂aynen stres yok ama çalışmalara devamm🙂inş cnmm tşkrler destek içinn😀 mart ayı hamişleri olcaz inş bizzzzz ::::::::😀DD

haha olmassa öbür ay 😀 doğru valla deneme yanılma olduk iyice eskidik yahuu😀 ay kıslar ne yalan söyliyimm ben bu mart ayında çok hamiş vercekmişiz gibime geliyo ... dün akşamda rüyamda gördüm krem rengi bir başörtü takıyodum iğne elime battı acısını hissettim ama kan görmedim ve hamile olduğumu gördüm herkes tebrik ediyodu evimdede sanki kuran okutması varmış giibiydi ya çok düşünüyorum ondan yada ne biliyim hamile olduğumu görünnce çok sevindim valla karnım burnumdaydı😀 inş. rabbim hayırlara vesile eder inş hepimiz istediğimiz evlatlara kavuşuruzz(AMİNNNN) YARABBİ DUY SESİMİZİİİİİİİİ