Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yaptırıcam ya aslında beklemek lazım belkide gecikme yaşarım ama dedimya hiç sabırlı değilimki bilmiyomusun daha günler önce idrar testi yaptım🙂🙂sabah ola hayrola🙂

şekerim yaaa çokkk ösledim seni ben hoşgeldin çok özletme kendini bölee valahhii bozuşacazz hee😀 hadi hayırlısı canım inşş çalışmalarınız işe yarar allahım aynı acıları yaşatmasın tatlım buarada şu imza yazını okudukça çok duygulanıyorum canım yaa vallahi öleee ana olmak bi başka her seferimde gözlerim doluyo allahım her isteyene tatdırsın

buarada bende söylicektim unutmuşum yesi maşşalahh çok güsel hatunsun kıss😀 allah nazardan saklasın böle bir ağırlığın var yüzünde çok hoş sanki böle eski filmlerde oynayan kadınlara benziyosun böle bi hanım ağır başlı çok hoşsun eşinde çok şanslıymış maşşalah gerçekten

Hamişimmm bnmmm bende seni çok özledimk bitanemm bebişimz nasl??duydun mu pıtır pıtır kalp atışlarını?cnm yaaaa RABBİM sağ salim kavuşmanı nasip etsn bitanem..ALLAHM en güzel şekilde kavuşmanı nasip etsn..Ya eşim biraz daha toparlan snra olsn dyo bakalm nasl ikna edicem.Ya bi tmm diyo bi sen toparlan diyo ne bilim şaşırdım valla.Hayırlısı ALLAHTAN öpüyorum seni kocaman hamişimmmmm

o senin güzelliğinn bitanemm..sanada maşallah fıstıkkk🙂