Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hadi inşallah oo sezdigin bebegindir ablacım rabbim inşallah yollamıştır

noliii bakimm bunalım ne öle bir kelime yok literatürümüzde ona göreee

hoş geldin didim başka bişi dimedim balım neyi anlamadın

yaaa bak su iltifat isi aklima yatti 🙂

bugünün görevi gociskodan kim hangi iltifati aldi diye bildirecek 🙂 okmi?

kim vars bu iste begensin hadi bacilar ya bakin bence cok süper olacak 🙂
ben varım iltifat işine benim kocam bana ne dicek şaban der
en güzel iltifatı budur ama durun bakalım bugün ne dicek yazarım tek tek

tabi tabi 14 kaptın seni seni yemezler hadi canım görüşürz alışverişine git bende evimi toplıyım duamdasın dua edicem sana inşallah göbüşündedir yorma kendini tamm mı
ah tatlım be inşallah kapmış olayım çok isterim ama çoook sancım var çokkk eli kulağında napalım🙁
ben zaten herşeye hazırlıklıyım uzun zamandır olduğu gibi....göğüsümdeki damarlar ilk bu ay gördüm..bilmiyorum arkadaşlar..2 yıldır bekliyorum bebişimi
2 yıl uzun zaman dimi benim 1 sene oldu ne zor geçti neyi nekadar bekliceğimiz belli olmuyo dimi.allahım inşallah hiçbirimizi daha fazla bekletmesin sevindirsin rabbim
güzelim muhakkak anlayan birine sor bende çok merakettim .gözlerim doldu inan düşük yaşamışsam bile razıyım demişsin nelerden medet umar olduk dimi.rabbim sana başka acı yaşatmasın canım benim buay olmadıysada gelecek ay olucak inanıyorum benim sabırlı arkadaşım...
sılam bendede aynı şey vardı halada var.gebelik adına birbelirti olmamasına rağmen içimde bir his vardı ilk defa kırmızıları görene kadarda gitmicek belli oldu🙂inşallah görmeyizz
lalecim çok sevindim canım rahim çok önemli çünkü negüzel bak temiz çıkmış sonuçların herşey yolundaysa geriye düzenli egzersiz kaldı demek🙂🙂
tatlım negüzel günün 2gün geçmiş bu iyibişey bak regl olmamışsın.tabi engüzeli kaptırma kendini ama biryandanda hamile olabileceğini unutma sakın ona göre yaşa dikkatet kendine🙂

esincim gelmiş hoşgelmiş🙂tabi şimdi sayfaları okuyo o sayfa sonuna geldiğinde ben olmıcam yine off yani birtürlü karşılaşamadık🙂 esin ya ben hala regl olmadım inan sanki günüm 10 gün geçmiş gibi yüzümde bir gülümsemeki sorma🙂gece yada sabah birhayalkırıklığına uğramazsam sabah kan testi yapıcam🙂erken yatıcam buakşam hemen sabah olsunnnn🙂

yaşasınnnnnnnnnnnnnnn HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM demeyi cok isterdim ama deyilim 🙁

eşşek kıss benide heycanlandırdın yahuu bende dedim aha günü gelmeden hamiş olmuş diye bian vallahi ümütlendiydim ama şakası bile güsell canım inş alahım birgün sanada söylemeyi nasip edr canım

canım söyleyecek tek kelimem yok vallahi ne diyim ağlattın beni allahım yarabbim büyük sanada birgün yaşatacak bu annelik duygusunu ne diyeceğimi inan bilmiyorum sabır ya rab sabırrr dicem ve sendede bu çok var maşşalahh allah sabrını versin canım allahım yüzüne gülsün inş en yakın zmanda
hoşbuldukk güselimmm ben sayfanınn sonunu bulana kadar senn çıkıynnnnnn

haha vallahi bende buna katılıyorum artık yuhhh dmek istiyorum maşşalah ii ilerleme var seviyorum sizi oku oku bitmiyo anacım

vee tuna özledim vallahi senide çok özletme kendini gel bak bekliyoruzz.. buarada hamişim çok yorulma kendini çok öpüyoruz sizi😀

canım yaaa vallahi dediğin gibi oku oku bitmedi ama ben geldim artık hemencicik sona ? buarada hadi kıs inşş hamişsindir yarın bi kan testi yaptır ya mutlaka çıkar artıkk sendende güzel haberler bekliyorum haa ona göree