ii janım sen nasılsın bakalım neyse ben evi bir tolıyım geliyim daha duş almam lazımda ama almıcam evimi bir tolıyım hemen geliom kaybolmayın millettt 10 yeter bana
burcem hoşgeldin nasılsın bakalım şafak 5 kaldı hadi bakalım oh ohh yandan sende hamiş kalacan senin kalacagın gün cok güzel birgün kısss dua et bol bolllll
orjim sen damarlara takılma benim zaten tüm vücudumda damarlar yüzeysel tavuk gibi bembeyazım sadece hamişlikten biraz daha belirginleşti herkeste olmayabilir gülüm
hele şükür listenin sonuna geldim cvpları yazmadan önce defnecim hayırlı olsun 2 cizgiyi silik görmek bizlere nasip olmuyor demekki bişiler varki silik cıkmış ayy hadi inşallah
demekki mayıs kendini kapıdan gösterdii anammm manşallah hadi inşallah olmazsın defne abla inşallah melegin göbüşündedir
Defnecim benim kızımda da öyle olmuştu. İlk test negatif 3 gün sonra yaptığım ikinci test silik çıkmıştır. Canım benim hayırlı olsun demek geldi içimden....
ewet canımcım benimde öyle oldu göğüslerim gerginleşti ve damarlar çıkmıştı ayy bilmiorumda ben hep senin adet gününü bekledim hamilesin gibi gelio bana inşallah hislerim doğru çıkar canım diyorum ya her girdiğimde ismin kırmızı olcakmış gi,bi gelio yada çok istiyorum hamile olmanı ondan böle duygular hissediyorummm tüm arkadaşlarımın güzel haberlerini duymak istiyorummmm...
orjim sen damarlara takılma benim zaten tüm vücudumda damarlar yüzeysel tavuk gibi bembeyazım sadece hamişlikten biraz daha belirginleşti herkeste olmayabilir gülüm
yok ablam gecen ay benim damarlar belirginleşti ve zaten öyle kaldı takmıyorumda demekki vucut yavş yavaş hazırlıyor benimde içime haziran temmuz doguyorrr vallahi demekki o aylar olurr abla ama pek takılmıyom ben hatta pek fazla takmıyom hakkıma hayırlısı sölüyom okdarrr rabbim en iyisini bilir dün tv cıkmıştı kadının biri tam 10 yıl bebek istedi 10 yıldan sonra oldu bebegi ne görüyor ne duyuyor nede yemek yiye biliyor dr 1 ay biçtigi bebege tedavi zamanını 1 seneye vermişler kadın ebbegim öldügü zaman cıkarır tedavi ederler dedi rabbim vermiyorsa bir hayır vardır diorum ben okadar takmıyom zaten ablam benimm