Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

orjimm iyiyiz şuanda yarın doktora gidicem kontrole ozaman alırım çarşıdan nazar boncuğu evde yok maalesef ama alıp takıcam mutlaka cnmmmm...

hıh tüstüm ama hamişlerin özelligi var kıralammki onlara cünkü onlar melek :ehi: ii ablacım sen nasılsın bakalım bir :nazar: falan taktınmı nazar allahım sizleri korusun sizlere dua ediyom ablacımmm rabbim melegini korusun ben ii ne olsun siz nasılsınız bakalımmm

CANIM BENİM ağrıdan kastın göğüsler sanırım benim göğüslerimde öyle ağrı olmadı sadece ellersem acıyodu 🙂 ama beyaz tenli olduğum için damarları inanılmaz bir şekilde sanki yeşil bir kalemle belirginleştirmişim gibi belliydi bide kasık ve bel ağrısı bildiğin adet olacakmışım gibiydi ama olmadı dilerim sizlerde olmazsınız🙂

aminn aminn aminn aminn aminn aminn aminnn aminn nasılsın ablacım benim nasıl gidiyor hamişlikkk

CANIM BENİM ağrıdan kastın göğüsler sanırım benim göğüslerimde öyle ağrı olmadı sadece ellersem acıyodu 🙂 ama beyaz tenli olduğum için damarları inanılmaz bir şekilde sanki yeşil bir kalemle belirginleştirmişim gibi belliydi bide kasık ve bel ağrısı bildiğin adet olacakmışım gibiydi ama olmadı dilerim sizlerde olmazsınız🙂

cevabın için teşekkürler canım...benim omuzlardan göğüs uçlarına doğru damarlar çıktı..bende açık tenliyim..yeşil yeşil damarları farkettim..süt bezleri deniliyor sanırım göğüslerin yanlarına..oralarda şişlik var..bu sebeble bazen kolumu bile kaldıramadığım zaman bile oldu...arada bel ağrısısı yapıyo..ara ara kasık ağrısı..

kizlar merhaba herkese nasilsiniz ben gormeyeli 🙂 bayadir giremedim cok da yazmissiniz 😀 geri donup okuyamadim ne var ne yok bakalim buralarda ?

merab hamişimiz hoşgeldin vallahi pek bişi yok sadece günü olan bugün defnemiz var menüde oda regl olmamış daha hadi bakalım inşallah ohyandan mayıs kendini kapıdan azda olsa yavaş yavaş gösteriyorr hoppa hadi hamişler dökülür inşallah yavaş yavaşş

orjicim takma kafana benim damarlar hep belirgin ve yeşil gibidir ama bak hala gelmedı bebek. Belirtiler bunyeden bunyeye cok degısıyor. Hem sen daha çok küçük ve çıtırsın eminim en kısa surede Rabbim verecektir sana bitanem🙂

ben zaten takmıyomki normalde herdakka gögüslerimi konturol ederdim ama etmiyom takmıyom bile kafama hayırlısı diyorum rabbim zamnını yerini ii bilirrr

teşekkür ederim mavişim bi nazar boncuğu şart gerçekten inşallah senin herşey yolundadır hamilelik nasıl gidiyor...

defnecim inşallah anneler günü hediyeni alırsın dediğin gibi cnmmmmm....
canım sende varmı bilemiyorum ama mide bulantısı ekşime ve uyku mutfağa giremiyorum zaten uyanık kalabilmek mucize 🙂bebişi iyi sanırım kasıklarım ve belim hala ağrıyor 7.haftamıza girdik bakalım önümüzdeki hafta bugün kalp atışlarını görücez inşallah 🙂

Geri