CANIM BENİM ağrıdan kastın göğüsler sanırım benim göğüslerimde öyle ağrı olmadı sadece ellersem acıyodu 🙂 ama beyaz tenli olduğum için damarları inanılmaz bir şekilde sanki yeşil bir kalemle belirginleştirmişim gibi belliydi bide kasık ve bel ağrısı bildiğin adet olacakmışım gibiydi ama olmadı dilerim sizlerde olmazsınız🙂
orjicim takma kafana benim damarlar hep belirgin ve yeşil gibidir ama bak hala gelmedı bebek. Belirtiler bunyeden bunyeye cok degısıyor. Hem sen daha çok küçük ve çıtırsın eminim en kısa surede Rabbim verecektir sana bitanem🙂
CANIM BENİM ağrıdan kastın göğüsler sanırım benim göğüslerimde öyle ağrı olmadı sadece ellersem acıyodu 🙂 ama beyaz tenli olduğum için damarları inanılmaz bir şekilde sanki yeşil bir kalemle belirginleştirmişim gibi belliydi bide kasık ve bel ağrısı bildiğin adet olacakmışım gibiydi ama olmadı dilerim sizlerde olmazsınız🙂
cevabın için teşekkürler canım...benim omuzlardan göğüs uçlarına doğru damarlar çıktı..bende açık tenliyim..yeşil yeşil damarları farkettim..süt bezleri deniliyor sanırım göğüslerin yanlarına..oralarda şişlik var..bu sebeble bazen kolumu bile kaldıramadığım zaman bile oldu...arada bel ağrısısı yapıyo..ara ara kasık ağrısı..
orjicim takma kafana benim damarlar hep belirgin ve yeşil gibidir ama bak hala gelmedı bebek. Belirtiler bunyeden bunyeye cok degısıyor. Hem sen daha çok küçük ve çıtırsın eminim en kısa surede Rabbim verecektir sana bitanem🙂
ben zaten takmıyomki normalde herdakka gögüslerimi konturol ederdim ama etmiyom takmıyom bile kafama hayırlısı diyorum rabbim zamnını yerini ii bilirrr
canım sende varmı bilemiyorum ama mide bulantısı ekşime ve uyku mutfağa giremiyorum zaten uyanık kalabilmek mucize 🙂bebişi iyi sanırım kasıklarım ve belim hala ağrıyor 7.haftamıza girdik bakalım önümüzdeki hafta bugün kalp atışlarını görücez inşallah 🙂