Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sağol miniböcüğüm valla iyiyim şimdi ama geçen biraz rahatsızlandımdı ev dandini oldu bugünde dinlene dinlene iş yapıyorum 🙂) inşallah dediğin gibi bu ay alırız güzel haberler hamiş dolu bi ay geçiririz ne güzel olur...

yaaa insallah ;-)

gecmis olsun ya ne olduda neyin vardi paylasmismiydin?
ben bütün sayfalari okuyamadim hemen hemen 100 den fazla sayfayi kacirmisim hepsini okuyamiyorum yetistiremiyorum yani 🙂

ee nekadarlik oldu bebisko?

benden daha TIK yok gecen ay yumurtladigimi farkettmistim siddetli belirtiler vardi ama bu ay ne yumurtlama nede hamislik belirtisi var bakalim hayirlisi
allahim hayirlisini nasip etsin kaldiramicaksam vermesin🙂

evvela uzunzamandir bekleyip cok isteyenlere sonrada hayirli ise bana nasip etsin ama hayirlisiysa olsun 🙂

belirtilerin neydi?

ewet cnm paylaşmıştım 1 gün içinde 2 kere başımıza kötü bi olay geldi arabada ufak bi kaza yaşadım daha sonra gecede ilaç almya giderken eşimle kötü bi olay geldi başımıza ikisindende çok etkilendim ama allahtan bişi olmadı bebişe.. ben 9.haftama girdim inşallah sağlıklı bi şekilde tüm hamişlerin hamileliği.. benim ilk belirtilerim adetime 12 gün kala falan göğüselrimin acıması ve süt kanallarımın şişmesiydi birde aşırı yorgunluk ve gaz vardı adetime 1-2 gün kalada aynı adet olacakmışım gibi kasık ağrım vardı ve çok akıntım vardı hep adet oldum die tuvalete koşuodum meğer akıntıymış sonra zaten adet günümde olmayınca gebelik testi yaptım idrar kitinde pozitif çıktı.. ben 2.ayımda hamile kaldım allah kimseyi bekletmesin inşallah bu konuda bazen belirtisiz gelebilio cnm hamilelik o nedenle güzel bi süpriz olabilir inşallah öle olur... ne zamandır düşünüyorsunuz çocuk cnmm

yaaa insallah ;-)

gecmis olsun ya ne olduda neyin vardi paylasmismiydin?
ben bütün sayfalari okuyamadim hemen hemen 100 den fazla sayfayi kacirmisim hepsini okuyamiyorum yetistiremiyorum yani 🙂

ee nekadarlik oldu bebisko?

benden daha TIK yok gecen ay yumurtladigimi farkettmistim siddetli belirtiler vardi ama bu ay ne yumurtlama nede hamislik belirtisi var bakalim hayirlisi
allahim hayirlisini nasip etsin kaldiramicaksam vermesin🙂

evvela uzunzamandir bekleyip cok isteyenlere sonrada hayirli ise bana nasip etsin ama hayirlisiysa olsun 🙂

belirtilerin neydi?

Canlarım merhaba.Size güzel haberler veremiycem adetim tam başladı.Sabırlı olmak gerçekten zordu bekleme sürecinde.Her saniyem stres ve korkuyla geçti.Hatırlarsanız bu ay için yumurtalamamın olmadığını söylemiştim.Progrmlı birliktelikte olmamıştı.Adetlerim benim çok düzenliydi.Bu ay tarihin ilerlemesi az da olsa ümitlendirdi.Heleki Dünkü idrar testinde ikinci çzginin belli belirsiz olması beni o kadar ümitlendirdiki eşime koşarak haileyim dedim.Arkasından bir test daha yaptım bu sefer tek çizgi çıktı.Dün eczanden başka test aldık bu sabah ilk idrarla onuda yaptım kocaman tek çizgi.Dünkü test kafam çok karıştırdı.Çok ümitlendim..ŞU anda sancıyla boğuşuyorum size haber veriyim dedim.Şunu unutmayın tüm samimi duygularımla söylüyorum dün burdan çıktıktan sonra hepimiz için kuran okudum ve dua ettim sadece kendime değil sizlere hamişlere tüm hastalara..Biz ne kadar her şeyi yaparsak yapalım Allahın istediği olucak rabbim emr etmiyene kadar olmaz.Dualarınızı edin bıkmadan usanmadan isteyin Allahtan ben bu gün o lekeyi gördüğüm zaman bile Allahım ne olur eşime ve annemlere o müjdeyi vermeyi nasip et dedim yinde ümidimi kesmedim.Ama inanın ki kendime ne kadar teselli versemde içim acıdı..Kedim dün doğum yapmış ortalarda yotu bu gün geldi nasılda hızlı yemeğini yiyiyordu yavrularına çabuk gitmek için ...O an gözlerimden yaşlar süzüldü etrafmdaki çiçeklere baktım rabbim bir ağaca bir kediye vs...can verirken neden bize vermesinki diye düşündüm.Biz ne yaparsak yapalım geleceği göremiyoruz Şüphesiz Allahım her şeyi görür hepimizi görüyor..Evet çok üzgünüm içim yanıyor ama hayat devam ediyor Allahın izniyle annemler perşembe günü yanımda olcaklar onların geleceğini düşünmek az da olsa beni rahatlatıyor.Hepiize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz için dualarınızı eksik etmediğiniz için dilerim rab En kısa zamanda hepimize hayırlı evlatlar versin desteğiniz ve güzel dilekleriniz için sağolun:kiss:
canım benim.inan senle beraber bizde çok üzüldük ama inannıyorum birgün hep beraber sevinicez sende böyle sabır ve metanet olduğu sürece allahım mükafatını vericek
Canlarım hepiniz sağolun Allahım hepinizin canına önce sağlık sıhat sonrada hayırlı evlatlar versin bana da versin..Evet gerçekten çok üzüldüm Durumum çünki ümit vericiydi.Hayatta ki en büyük isteğim sevdiğim erkkeğe babalık duygusunu yaşatmak ve aileme bir an önce döt gözle bekledikleri torun sevgisini yaşatmak..Allahım inşallah bir gün bu dileğimi kabul etsin ve benim gibi tüm evlat hasreti çekenlere hayırlı evlatlar versin amin..Kaç gündür stresli uykusuz korku dolu saatler saniyeler yaşadım.Ama inanınki sizin desteklerinizle dualarınızla sevginizle toparlanıyorum..Size ne kadar teşekkür etsem azdır Allahım sizin gibi dostları etrafımızdan eksik etmesin .Burdaki tüm arkadaşlarım sakın moralinizi bozmayın ve inanın bir gün hepimiz o çok istediğimiz kıymetlilerimize kavuşucaz.Allah merhametini bizlerden esirgemesin.Sizi çok seviyorum.Bu ay her şeye yeniden başılıyorum.Kürlerim hazır 🙂Daha günüm geçmeden eşim yozgattan marankinin söylediği otları çöpleri aldı😀Bu ay BİSMİLLAHİRRAHMANİRAHİM diyerek dularla kürlerle yeniden bebek çalışmalarına başlıyorum.Çünkü üzülerek zaman kaybedecek kadar vaktimiz yok..Hepinize ayrı ayrı duamdasınız:kiss:TUNACIM sen benim beklenen tarihi 1 haziran yaz.Umarım adet olmam çünkü 2 haziranda evlilik yıldönümüm..
bak belkide herşeyde vardır bir hayır gelecek ay hamiş kalırsın engüzel hediyeyi hemsen hemde eşin almış olur🙂
Arkadaslar yüksek müsaadenizle bende kendimi ekledim. bende bu sitede daha önceki topikten kalan... hamis olmak isteyen biriiyim. tanitayim kendimi azicik... 97 de evlendim. 2000 de bir kizim oldu... 2006 dan beri ikinciyi istiyoruz ama... mmaalesf 5 düsük yasadim. bir sürü tahlillerden sonra umudum bir ilacta ama... iste hamis kalabilirsem tekrar... Burdan bazi kizlar tanir beni... Insallah Rabbim hepimizin duasini kabul eder ve yüzünü güldürür...
hoşgeldin güzelim inşallah böylebir acıyı tekrardan yaşamaz enkısa sürede bebeğine kavuşursun🙂
bembeyaz ve yesi merhabalar.
bembeyaz belirtileri tam kestiremiyorum adet gününden önce cuma günü test yaptım negatif adet günü dündü olmazsam bikaç gün daha geçsin test o zaman yaparım daha erken diyorum ama kısmet bakalım inşallah. kızın çok tatlı maşallah Rabbim onu nazarlardan korusun. senin durumlar nasıl?
yesi sende artık beklemedesin kaç günün var test falan yaptınmı belirti varmı?
mavikedim negüzel günün geçmiş buda süper bişey insanın umudu artıyo inşallahhh hiç gelmez reglin inşallahh🙂
yapmadım henuz test canım, hep gunumden once yapıp hayal kırıklıgına ugruyordum. bu sefer bekleyecegım Bakalım bugunu ve yarını atlatırsam umut var demektır. hayırlısı inşallah,gelmezse kırmızılar cok mutlu olacagım dua edın ne olur🙁
dularımız seninle hepimizle canım inşalllah gelmez bizim kırmızılar bende aynı durumdayım bugün ve yarın çooook önemli🙂
defne defnecimm bugün adet günün canım hamişlike ilgili belirtilerin varmı..
yesicimmm yokkkk🙁inan hiç belirtim yok yada ben farkında değilim karın ağrım çok var henüz regl olmadım sanki akşam biraz sabah biraz midem bulandı gibi ama bilemiyorumki nedendir inşallah bebektendir nediyim🙂

canım benim.inan senle beraber bizde çok üzüldük ama inannıyorum birgün hep beraber sevinicez sende böyle sabır ve metanet olduğu sürece allahım mükafatını vericek

bak belkide herşeyde vardır bir hayır gelecek ay hamiş kalırsın engüzel hediyeyi hemsen hemde eşin almış olur🙂

hoşgeldin güzelim inşallah böylebir acıyı tekrardan yaşamaz enkısa sürede bebeğine kavuşursun🙂

mavikedim negüzel günün geçmiş buda süper bişey insanın umudu artıyo inşallahhh hiç gelmez reglin inşallahh🙂

dularımız seninle hepimizle canım inşalllah gelmez bizim kırmızılar bende aynı durumdayım bugün ve yarın çooook önemli🙂

yesicimmm yokkkk🙁inan hiç belirtim yok yada ben farkında değilim karın ağrım çok var henüz regl olmadım sanki akşam biraz sabah biraz midem bulandı gibi ama bilemiyorumki nedendir inşallah bebektendir nediyim🙂

o dediğim idrar tahlilini yapıcam demiştin canım yaptınmı

yesicim ya ben normalde günüm geldiğinde ya gecesi yada sabah erkenden olurum hiç öyle günün ortasında olduğumu pek hatırlamam akşam çok ağrım vardı kesin dedim olucam sabah kalktım tuvalete gitmeye korktum aaaaaaa yine yok🙂şimdi akşamıedelim bakalım zorda geçse yarın sabaha kadar olmazsam gidip kan testi yaptırırım🙂🙂

Geri