elçin&su
Hamiş Melek
Canlarım hepiniz sağolun Allahım hepinizin canına önce sağlık sıhat sonrada hayırlı evlatlar versin bana da versin..Evet gerçekten çok üzüldüm Durumum çünki ümit vericiydi.Hayatta ki en büyük isteğim sevdiğim erkkeğe babalık duygusunu yaşatmak ve aileme bir an önce döt gözle bekledikleri torun sevgisini yaşatmak..Allahım inşallah bir gün bu dileğimi kabul etsin ve benim gibi tüm evlat hasreti çekenlere hayırlı evlatlar versin amin..Kaç gündür stresli uykusuz korku dolu saatler saniyeler yaşadım.Ama inanınki sizin desteklerinizle dualarınızla sevginizle toparlanıyorum..Size ne kadar teşekkür etsem azdır Allahım sizin gibi dostları etrafımızdan eksik etmesin .Burdaki tüm arkadaşlarım sakın moralinizi bozmayın ve inanın bir gün hepimiz o çok istediğimiz kıymetlilerimize kavuşucaz.Allah merhametini bizlerden esirgemesin.Sizi çok seviyorum.Bu ay her şeye yeniden başılıyorum.Kürlerim hazır 🙂Daha günüm geçmeden eşim yozgattan marankinin söylediği otları çöpleri aldı😀Bu ay BİSMİLLAHİRRAHMANİRAHİM diyerek dularla kürlerle yeniden bebek çalışmalarına başlıyorum.Çünkü üzülerek zaman kaybedecek kadar vaktimiz yok..Hepinize ayrı ayrı duamdasınızTUNACIM sen benim beklenen tarihi 1 haziran yaz.Umarım adet olmam çünkü 2 haziranda evlilik yıldönümüm..
canım çok fazla üzme kendini daha vakti gelmemiş demek ki ben de bazen umudumu tamamen yitiriyorum sonra toparlanıyorum her şey de vardır bir hayır diyerek kocaman öptm dikkat et kendine