Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Canımsın yaaaa kıyamam, dur bakalım panikleme hemen devam decekmi bir bakarsın, niye böyle gecikti sen yine de bir dr görün bence, tahlil falan yaptır yinede...

canım çitosum üzülme neolur sen aramızdaki en metanetli insansız hepte öyle ol.allahım büyük senide bizide sevindirecek bigün.hem bakarsın kanamanın devamı gelmez.kendine iyibak...
ay sarıgelinim seninde son zamanlarda şansızlıkyakalamış🙂çok dikkatet kendine can taşıyosun ister istemez hayatla içiçeyiz herşeyden soyutlanmak olmuyo kendine dikkatet yeter allahım senide meleğinide daha kötülerinden korusun inşallah...
5 günlük bir gecikme ile kirmizilar bugün yine sahnede hayirlisi artik. haber vermek icin geldim.cikiyorum simdi.Allaha emanet olun.bye
sende allaha emanet ol güzelim .umutlar gelecek aya napalım hep bekliyoruz işte her ayda üzülüyoruz ama elbette sevinicez...
inşallah sorun yoktur canım zaten varsada allaha şükür herşeyin çaresi var artık tabi doktora gitmelte fayda var inşalah gerek kalmadan gelir bebişin🙂
amiiinnnnn orjimmm🙂
gülparecim inşallah yaşlı teyzen yanılmaz vede hamilesindir çabuk yap testi bizi merakta bırakma sakın🙂

selam kızlar uzun uzun yazdıklarınızı okuyamıyorum ama görüyorum ki aramızda yeniler ve hamişler var.Kızlar ben nete uzun bir süre daha gelmiyecem bu gidişle hepinize kucak dolusu selamlar. ALLAHa emanet olun hoşçakalın kızlar

Moderatör tarafında düzenlendi: