inş meleğim inşş bi sorun olmadan nikahınızda olur.. afferim kıs ailesini aldıysan kafaya gerisi boş vallahi onlar bakar sana meraketme haırlısı olsun hakkında allahım daha fazla sıkıntı yaşatmasın birtanem buarada tamam bebeğim hadi git duşunu al sen kocişine güzel görün 😀
inş meleğim inşş bi sorun olmadan nikahınızda olur.. afferim kıs ailesini aldıysan kafaya gerisi boş vallahi onlar bakar sana meraketme haırlısı olsun hakkında allahım daha fazla sıkıntı yaşatmasın birtanem buarada tamam bebeğim hadi git duşunu al sen kocişine güzel görün 😀
dime dime banada söylüyolar zaten bronzluk yakışıyo diye ama işte ancak yazdan yaza😀 bu resim işte daha 2 gün olmadı çekeli fenalaşmadan önce çekmiştik çocuklarla😀
kızlar slmmmmmmmmmm
girdiğimden beri oku oku bitmiyor
en son 20 sayfa öncesınde bırakmıstım .neyse kızlar dün bebişimi gördüm paylşamadım sızlerle dün.çok heyecanlıydım.yogun bir gündü.allahım beni doktor kapısında görsenız sınava giriyor sanırdınız.ama allahıma şükürler olsun herşey yolundaymış.kalp atışlarını da duyduk.okadar güzel bişey ki.yarabbim herkese,her isteyene bebişini ver allahım.dualarım sizlerle kızlar.orji seni de unutmadım dün.merak etme.🙂
dime dime banada söylüyolar zaten bronzluk yakışıyo diye ama işte ancak yazdan yaza😀 bu resim işte daha 2 gün olmadı çekeli fenalaşmadan önce çekmiştik çocuklarla😀
ah selinim biliyorum ben o duyguyu daha geçen günlerde yaşadım harika tarifi olmayan bi duygu o allah tamamını erdirsin hepimiz için hayırlısı birtanem maşşallahh çok mutlu oldum ii olduğğunna canım kendinize ii bakın tamam mı meleğin çok çabuk büyücek bak gidene kadar kocaman olucak bende öel olmuştu vallahi😀
defnecim haklısın ama biraz kızdım doğal olarak allahtan bişi olmadı sonuçta ilk kez hamileliği yaşıyorum tedirginim doğal olarak... sen nasılsın cnm inşallah seninde bebiş yoldadır cnmmm