Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

cnmm ben adetim geçmediğinde yaptığımda yesininki gibi çıkmıştı ama o negatif diolar halbuki hamileymişim geçen yaptım dedim acaba hamileyken nasıl çıkcak dipte hiç bişi yoktu üzeri aynı kaymak tutmuş gibi oldu yani olumlu olan üzerinin kaymak gibi yağ tabakası olması dibe çökerse yokmuş ama bendede adetten önce yaptığımda duman bulutu gibi bişi ortada duruodu aşağıya yakındı...

ee sarı gelin tahlili analiz et bakalım nedemek yesinin yaptığı yere yakınmış bak?

defnecim haklısın ama biraz kızdım doğal olarak allahtan bişi olmadı sonuçta ilk kez hamileliği yaşıyorum tedirginim doğal olarak... sen nasılsın cnm inşallah seninde bebiş yoldadır cnmmm

inşallah tatlım nebiliyim hiç belli etmiyo kendini🙂geldimi gelmedimi emin olamıyorum hani şöyle enteresan bişey yaşasam tamamda tık yok beklemek eniyisiymiş🙂ama karnım dünden beri çok ağrıyo nedenini bilemiyorum hayırlısı🙂

aa demekki yesicim dibe çöktü diye üzülme bak sarı gelindede olmuş aynısı yarın tekrar dene bende denicem yarın ilk idrarla

ewet cnm bazen belirtisiz olabilio karın ağrısıda çok oluo adet belirtiler aynen yaşıo insan ben heran adet olucağımı düşünüodum bişi akıo hıh oldum diodum meğer akıntıymış yani özel bi belirtisi olmayabilio cnmmm kısmettt

aynen benimde öyle inanırmısın akıntım heray olurdu ve bana hep çokmuş gibi gelirdi ama buay haddinden fazla sürekli akıyo bende tamam diyorum erken erken regl oldum bakıyorum bişey yok.benim zaten göğüslerim hep dolgunlaşır ama kolay kolay ağrımaz geçen ay biraz dokununca ağrımıştı.buayda uçlarına değil ama yanlarına dokunamıyorum

yaa cnm valla öle oldu bendede işte yanları çok acımıştı daha sonrada adetime yakın altları bastırınca acı oluodu bide uçları acıodu akıntı haddinden fazla oluo çocuk yerleştiği için yerini temizlio dio çoğu kişi bilemiorum tabiii

önemli degil ablacım cok geçmiş olsun inşallah önemli bişi yoktur yorma kendini dinlen senle bebeişimizzz
amin abla ya yine bir rüya görüyordum ama rabbim hara yorsun inşallah mayısta bizlerde hamiş oluruzz

yok bugun kımse kocasının yanından kalkamadı herhalde
vallahi ben gece sitede sabahladımda ama kocam yok oo yüzden az önce uyandımhertarafım tutulmuş koltukta yatmaktan vallahi

yaaaa ama benimki okadar acımıyoki ben hamiş deilmiym şimdi herkesin çokmu acr ya göğsü hamileyken ufff
gülparem okadar takma akışına bırak bide herkezin aynı olacak degil kendini piskoloji altına koma ben gecen ay piskolojik yaşadım bu ayda takmıyomm hiççç

amin hamiş hürremim benim nasılsın bakalım ya kıyamm ben sana sen direk sayfa sonuna gel ben sana bizler sana anlatırız hamişim benim ayy inşallah vereir sonrada siteye onu abone edecem
ben yokken oo sizinle konuşsun
amin cümlemizin yüzünden eksik olmasın oo mahsum gülüşler hepiniz cünkü gülmeye layıksınızz

cok geçmiş olsun ablacım allahtan bişi olmadı evet biraz naz yap ona abide bidaha sen yanında varken öle bir hata yapasın ama işte onun sucu yok galiba neyse önemli olan size bişeyin olmaması allahım korumuş sizi sakın yorma kendini abalcım geçmiş olsun

defnem anajım sen yoksa yumurtluyonmu ben yumurtlayınca aşırı karın sancım olurr bölee hastaneye gidince ögrenmiştim yumurtladıgımı vallahi her ay karın gaz sancısıyla anlıyom yumurtladıgımı geçmiş olsun sanada

ÇİTOSSSSSSSSSSSSSSS ABLA SEN NE YAPTIN YHU İNŞALLAH REGL OLMADIN MERAK EDİYOZZZZZZZ SENİ