Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cnmm ben adetim geçmediğinde yaptığımda yesininki gibi çıkmıştı ama o negatif diolar halbuki hamileymişim geçen yaptım dedim acaba hamileyken nasıl çıkcak dipte hiç bişi yoktu üzeri aynı kaymak tutmuş gibi oldu yani olumlu olan üzerinin kaymak gibi yağ tabakası olması dibe çökerse yokmuş ama bendede adetten önce yaptığımda duman bulutu gibi bişi ortada duruodu aşağıya yakındı...
defnecim haklısın ama biraz kızdım doğal olarak allahtan bişi olmadı sonuçta ilk kez hamileliği yaşıyorum tedirginim doğal olarak... sen nasılsın cnm inşallah seninde bebiş yoldadır cnmmm
inşallah tatlım nebiliyim hiç belli etmiyo kendini🙂geldimi gelmedimi emin olamıyorum hani şöyle enteresan bişey yaşasam tamamda tık yok beklemek eniyisiymiş🙂ama karnım dünden beri çok ağrıyo nedenini bilemiyorum hayırlısı🙂
cnmm ben adetim geçmediğinde yaptığımda yesininki gibi çıkmıştı ama o negatif diolar halbuki hamileymişim geçen yaptım dedim acaba hamileyken nasıl çıkcak dipte hiç bişi yoktu üzeri aynı kaymak tutmuş gibi oldu yani olumlu olan üzerinin kaymak gibi yağ tabakası olması dibe çökerse yokmuş ama bendede adetten önce yaptığımda duman bulutu gibi bişi ortada duruodu aşağıya yakındı...
ewet cnm bazen belirtisiz olabilio karın ağrısıda çok oluo adet belirtiler aynen yaşıo insan ben heran adet olucağımı düşünüodum bişi akıo hıh oldum diodum meğer akıntıymış yani özel bi belirtisi olmayabilio cnmmm kısmettt
inşallah tatlım nebiliyim hiç belli etmiyo kendini🙂geldimi gelmedimi emin olamıyorum hani şöyle enteresan bişey yaşasam tamamda tık yok beklemek eniyisiymiş🙂ama karnım dünden beri çok ağrıyo nedenini bilemiyorum hayırlısı🙂
ewet cnm bazen belirtisiz olabilio karın ağrısıda çok oluo adet belirtiler aynen yaşıo insan ben heran adet olucağımı düşünüodum bişi akıo hıh oldum diodum meğer akıntıymış yani özel bi belirtisi olmayabilio cnmmm kısmettt
aynen benimde öyle inanırmısın akıntım heray olurdu ve bana hep çokmuş gibi gelirdi ama buay haddinden fazla sürekli akıyo bende tamam diyorum erken erken regl oldum bakıyorum bişey yok.benim zaten göğüslerim hep dolgunlaşır ama kolay kolay ağrımaz geçen ay biraz dokununca ağrımıştı.buayda uçlarına değil ama yanlarına dokunamıyorum
yaa cnm valla öle oldu bendede işte yanları çok acımıştı daha sonrada adetime yakın altları bastırınca acı oluodu bide uçları acıodu akıntı haddinden fazla oluo çocuk yerleştiği için yerini temizlio dio çoğu kişi bilemiorum tabiii
aynen benimde öyle inanırmısın akıntım heray olurdu ve bana hep çokmuş gibi gelirdi ama buay haddinden fazla sürekli akıyo bende tamam diyorum erken erken regl oldum bakıyorum bişey yok.benim zaten göğüslerim hep dolgunlaşır ama kolay kolay ağrımaz geçen ay biraz dokununca ağrımıştı.buayda uçlarına değil ama yanlarına dokunamıyorum
GÜNAYDIN HANIMLARR !!! özledim vallahii hepinizii 😀 2 gündür mide yanması bulantısı ve ağrılarım çok yoğundu açıkçası çok korktum ve dün izinliydim koyu akıntımda vardı heralde şu son zmanlarda yoruldum hemen izin alıp yattım evde vallahi oku okuda bitiremedim sizi ama bi kaç sayfa okudumm herkes için hayırlısı olsun kaçırdığğım biri varsa kusura bakmayın hanımlarr öpüyorum hepinizii dualerın hep sizinle öncelikle ..... ÇİTOSUM senin için herkes burda 4 koldan dua ediyor senin hamişlik haberin bizi çok mutlu edicek emin oll inşşş hamişsindir canım inşş hayırlısı olsun canım hakkında bende büyük bir coşkuyla haberini bekliyorum canımmm defnecim herkesin bir olmaz birtanem benim döllenmem demekki erkenden oldu sen gününü bekle en iisi ama inan bende senden çok umutluyum kan testi de yaptır kendine eğer merak ediyosan çıkıcaktır ama kızlarında dediği gibi 6 sını bekle canım istersen herkes için hayırlısı olsun inşş hamişsindir canım çatlak meleğim benim gelipte bi laf atamadım kusura bakma birtanem ösledim vallahi senide 😀 canımsın minik faree beni merak ettiğin içinde ayrıca teşekkür edrim canımm rüyalarını okudum hayırlara vesile olsun ayşegülüm duanı çok beğendim sonuçta yer gök dua ile canım bizede okuma fırsatı verdiğin için allah razı olsun senden canım inşş en yakın zamanda hamiş olursunuzz
önemli degil ablacım cok geçmiş olsun inşallah önemli bişi yoktur yorma kendini dinlen senle bebeişimizzz amin abla ya yine bir rüya görüyordum ama rabbim hara yorsun inşallah mayısta bizlerde hamiş oluruzz
gülparem okadar takma akışına bırak bide herkezin aynı olacak degil kendini piskoloji altına koma ben gecen ay piskolojik yaşadım bu ayda takmıyomm hiççç
orjiiii,burçemm,defne,elif hani bukadar çok ilerlemeyecektiniz hıııııı maaşallah yani özellikle orji ve burçem sabahlamışsınız yaaaa şimdide uyuyosunuz dimiiii 🙂 benide uyutacaksınız birazdan oku oku bitmiyor canım,çokta tatlı muhabbet etmişsiniz ama 🙂 orjim allah yüzünden gülücükleri eksik etmesin neşen hiç kaçmasın senin gibi bide civelek bebiş versin sana inşallah 🙂
amin hamiş hürremim benim nasılsın bakalım ya kıyamm ben sana sen direk sayfa sonuna gel ben sana bizler sana anlatırız hamişim benim ayy inşallah vereir sonrada siteye onu abone edecem ben yokken oo sizinle konuşsun
amin cümlemizin yüzünden eksik olmasın oo mahsum gülüşler hepiniz cünkü gülmeye layıksınızz
kızlar merhaba sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik ama çok korktuğum bişi oldu allahtan bebişime bişi olmadı eşim arkadaşların gazıyla arabayla 140 da gidiyordu ve bi çukra girdik öle bi uçtumki havaya ve sert bi şekilde koltuğa oturdum tekrar eşim çok korktu herkes bebişmi düşürdüğümü düşündü allahtan kaç saat geçti bişi olmadı ama kocama çok kızdım oda kendini affettirmeye çalışıo hala ama çk düşünceli bi insan normalde böle yaptığı için konuşmuyorum onunla🙁(((
cok geçmiş olsun ablacım allahtan bişi olmadı evet biraz naz yap ona abide bidaha sen yanında varken öle bir hata yapasın ama işte onun sucu yok galiba neyse önemli olan size bişeyin olmaması allahım korumuş sizi sakın yorma kendini abalcım geçmiş olsun
defnem anajım sen yoksa yumurtluyonmu ben yumurtlayınca aşırı karın sancım olurr bölee hastaneye gidince ögrenmiştim yumurtladıgımı vallahi her ay karın gaz sancısıyla anlıyom yumurtladıgımı geçmiş olsun sanada
ÇİTOSSSSSSSSSSSSSSS ABLA SEN NE YAPTIN YHU İNŞALLAH REGL OLMADIN MERAK EDİYOZZZZZZZ SENİ