Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hoşçakal defnemmmm bebişe iii bak🙂
allahmı söyletti ne 🙂bakarım teyzesi bakmazmıyım helebi olsun pamuklara sararım🙂
aaa aslında süper terapi yani🙂öyle demek lazım çok istendiklerinden nazlanıyolar doğru diyosun🙂
sağol esincim inşallah erken yaptığım için negatiftir.zaten 6 mayısa kadar regl olmazsan kesin direk kan testi yaptırırım canım🙂çok özledik seni çooook geçmiş olsun dikkatet güzelim kendine dinlen tabi 23 nisan falan yoruldun tabi kıyamam haftasonu yat bolbol🙂
melodici bak cırcır olmak iyiymiş esin tuna falan öyle olmuşlar sendede vardır belkide bişeyler🙂öyle belirtim yok deme ben dedim bak geldi karın ağrısı kasıklarımda değil resmen karnım ağrıyo🙂hepimiz için hayırlısı olsun bakalım..
ah ablacım işsizlik beni böyle yaptı🙂normalde bende isyan ediyodum geç saatlere kadar yazıyo bu cimcimeler sabah okuoku bitmiyo bende katıldım onlara dün gece🙂sabah bide uyusaydım bari 9da uyandım ama kahvaltıya davetliydim anca döndüm🙂bugece 11 de uyurum artık...
defne belirti varmı sende
gülparecim aslında yoktu🙂ben söyleye söyleye getirttim🙂ama benim belirtiler hamişlik gibi değil belli olmaz tabi ama nebiliyim hamişlik adına bir belirti yaşamıyorum bende sadece karın ağrısı başladı herşeyden kaynaklanıyo olabilir🙂bilemiyorum artık ama hala içimdeki kıpırtı geçmedi umutluyum hala günüm p.tesi bakalım olcammııııı
allah korumuş sarıgelinim heralde kocanın boş bir anına denk geldi yoksa oda ne sana nede bebeğinize kıyamaz dikkatli olun lütfen.sende affet kocişini isteyerek yapmamış bak binpişmandır🙂

defnecim haklısın ama biraz kızdım doğal olarak allahtan bişi olmadı sonuçta ilk kez hamileliği yaşıyorum tedirginim doğal olarak... sen nasılsın cnm inşallah seninde bebiş yoldadır cnmmm