Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

meraba kızlar bende bugün sabah namazından sonra yattığımda birüya gördm gebelik testi yapıyorum ve anında ikinci çizgi çıkıyo ne kadar mutlu olmştm yaa keşke gerçek olsaydı ufff
Bende birkaç defa rüyamda test yaptığımı gördüm hepside çift çizgiydi Allaha şükür gerçeğinide gördüm sein rüyanda hayır olur gerçeğini görürsün inşallah

orjiiii,burçemm,defne,elif hani bukadar çok ilerlemeyecektiniz hıııııı maaşallah yani özellikle orji ve burçem sabahlamışsınız yaaaa şimdide uyuyosunuz dimiiii 🙂 benide uyutacaksınız birazdan oku oku bitmiyor canım,çokta tatlı muhabbet etmişsiniz ama 🙂 orjim allah yüzünden gülücükleri eksik etmesin neşen hiç kaçmasın senin gibi bide civelek bebiş versin sana inşallah 🙂

gülparecim.benim hamile olup olmadığım belli değil..henüz adetime 5 gün kaldı..göğüs ağrısı adette yaşayan insan değilim..o yüzden bu ay ilk defa böyle birşey yaşadığm için yazdım..işte bu ayda takmayacam dedim koltuk altlarım ağrımaya başladı..yine ister istemez insanda takıntı oluyor..ama yok en iyisi takmamamk takınca kendim üzülüyorum🙁 Allahım inşallah banada sanada isteyen herkese hayırlı evladlar nasip etsin...

kızlar merhaba sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik ama çok korktuğum bişi oldu allahtan bebişime bişi olmadı eşim arkadaşların gazıyla arabayla 140 da gidiyordu ve bi çukra girdik öle bi uçtumki havaya ve sert bi şekilde koltuğa oturdum tekrar eşim çok korktu herkes bebişmi düşürdüğümü düşündü allahtan kaç saat geçti bişi olmadı ama kocama çok kızdım oda kendini affettirmeye çalışıo hala ama çk düşünceli bi insan normalde böle yaptığı için konuşmuyorum onunla🙁(((

çok geçmiş olsun sarı gelinimmm Allah sizi korumuş...sen dinlet tamammı canım..bence bir kaç gün yerinden kalmamaya çalış...öptümmm senii canımmmm

çok geçmiş olsun sarı gelinimmm Allah sizi korumuş...sen dinlet tamammı canım..bence bir kaç gün yerinden kalmamaya çalış...öptümmm senii canımmmm

sağol kuşum yaa valla bişi olcak die çok korktum eşimin korkusuda kendine yeter herhalde... sen nasılsın cnm belirtiler ne alemde göğüslerde devammı belirtiler...