Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ben de eşim de o kadar üzüldük ki anlatamam 🙁 ikilem deil üçlem de kaldık valla ilk dr çok ii bi dr bağlarbaşında dr.dilek yağmur testler negatif cıkınca da polikliniğe gittim o da kist dedi ama dr.kese gördüm dedi ulrtason resmini de verdi elime :/ sonradan da yalancı gebelikde olabilir dedi şaşırdım kaldım dün kaç hastane gezdim bi bilsen hepsi farklı seyler sölüo kimse kimsenin dediğini kabul etmio

haklısın güzelim üzülmemekte elde değil.peki şimdi neyapıcaksınız?

canım ilk öncelikle gecmiş olsun ben derimki dr bir görünn sen başka bitanesine bak nediyor ii muyne etsin aklındaki soruları aydınlatsın söle ona bir bir

defnecimm benn 8 aylık evliyim normalde hemn çocuk düşünmüyodummm ama şimdi arar oldumm zaten isteseymişimde bebişimm olmazmiş kistten dolayii 8 cm civarında kistim vardı 3 ay önce amaliyat oldumm ve hemen bi bebiş yapmalıyım kistim tekrar etmedennn yani dr öle diyoo hemen bi beişş yap dediii bakalımm ne zamn geelecek benimm küçükk civcivimm

genelde öyle olurmuş güzelim benim 5 aydır şaşıyodu ama her şaşmanın sebebi aynı olucak diye bişey yok.seninki vücudun gebeliğe hazırlanmasıdır inşallah canım