orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 30 Nisan 2011 #8.051 küsme canım ablamı hatırladım biraz kötü oldum elimide kesmiştim acıyorrr elif ecrin hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
küsme canım ablamı hatırladım biraz kötü oldum elimide kesmiştim acıyorrr elif ecrin hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
defne defne Hamiş Melek 30 Nisan 2011 #8.052 burçecim evet doğru söylüyosun normalde busaatte hayatta uyanık olmam en geç 12 ben kaçar🙂ama biliyosundur belki dün işten ayrıldım hem sabah işe gitmicek olmanın rahatlığı var hemde aslında daha morelim pek düzelmedi uyku kaçtı yani anlıcan
burçecim evet doğru söylüyosun normalde busaatte hayatta uyanık olmam en geç 12 ben kaçar🙂ama biliyosundur belki dün işten ayrıldım hem sabah işe gitmicek olmanın rahatlığı var hemde aslında daha morelim pek düzelmedi uyku kaçtı yani anlıcan
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 30 Nisan 2011 #8.054 küsme bana defnem ablamı hatırladım kötü oldum biraz eliff abla hoşgeldin sana bir soru soracaktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
küsme bana defnem ablamı hatırladım kötü oldum biraz eliff abla hoşgeldin sana bir soru soracaktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 30 Nisan 2011 #8.055 elif_ecrin' Alıntı: hoşbulduk canım ii geceler nasılsınız.... Genişletmek için tıkla ... ii abla sen nasılsın bir sorum var sana yaa
elif_ecrin' Alıntı: hoşbulduk canım ii geceler nasılsınız.... Genişletmek için tıkla ... ii abla sen nasılsın bir sorum var sana yaa
defne defne Hamiş Melek 30 Nisan 2011 #8.056 orjinal-catlaq' Alıntı: küsme bana defnem ablamı hatırladım kötü oldum biraz eliff abla hoşgeldin sana bir soru soracaktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... tamam tamam küsmedim zaten küssemde sen küs bırakmazsın insanı küsülmez senle🙂
orjinal-catlaq' Alıntı: küsme bana defnem ablamı hatırladım kötü oldum biraz eliff abla hoşgeldin sana bir soru soracaktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... tamam tamam küsmedim zaten küssemde sen küs bırakmazsın insanı küsülmez senle🙂
defne defne Hamiş Melek 30 Nisan 2011 #8.058 orjinal-catlaq' Alıntı: ii abla sen nasılsın bir sorum var sana yaa Genişletmek için tıkla ... haydi sor soor🙂bende merakettim
orjinal-catlaq' Alıntı: ii abla sen nasılsın bir sorum var sana yaa Genişletmek için tıkla ... haydi sor soor🙂bende merakettim
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 30 Nisan 2011 #8.059 defne defne' Alıntı: tamam tamam küsmedim zaten küssemde sen küs bırakmazsın insanı küsülmez senle🙂 Genişletmek için tıkla ... hah şöle öpüldün muck muck
defne defne' Alıntı: tamam tamam küsmedim zaten küssemde sen küs bırakmazsın insanı küsülmez senle🙂 Genişletmek için tıkla ... hah şöle öpüldün muck muck
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 30 Nisan 2011 #8.060 ha bide sakın ama sakın üzülme defnem kızarım bak sanaaaaaaaaaaaaaa