Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Kızlar merhaba, benim de içim sıkılıp duruyor, işten de kaçtım öğlen. kendimi mutfağa saldım, sıkıntıdan yerimde duramazken bir güzel parmağımı kestim, ohh rahatladım. İğnenin üzerinden 11-12 gün geçti. Sanki adet olcakmışım gibi sancım var, moralim bozuldu, tatlı da canım çekince dedim kırmızılar gelcek. Hayırlısı Tunaacım, bir dahaki aya inşallah şansımız daha çok olur

Herkeste 1-2 çocuk var arkadaşlar bizde siftah yok daha 🙁 Hiç olmayınca acaba hiç mi olmuyacak diye düşünüyor insan.. Bu da daha fazla strese sokuyor insanı doğal olarak 🙁

video için tıklayınız

[video=dailymotion;xbo3uy]

ya üzülmeyin kızlar hiçbirmiz yanlız değiliz bakın hepimizin aynı sorunu var.ALLAH nasip edecek ciciş evlatlar bize inş..

Canım yanlış anlamayın sizler daha işin çok başındasınız illaki olur ama ben ikinci baharımı yaşıyorum ve eşim bebik istiyor benim askerde oğlum var yaşım 40 hatta 41 hem acaba bu yaşta olurmuyu yaşıyorum hem çocuklarımdan utanıyorum hemde olmazsa eşim çokmu üzülür diye endişe ediyorum yani birçok şeyi birarada yaşıyorum buda beni çok yoruyor heee bir yandanda günlük hayatıma devam ediyorum ve askerimi çok özlüyorum işin içinden çıkamayıncada herşeyin hayırlısı diyorum ve beklemeye geçiyorum siz sakın ümüdinizi kesmeyin tıp çok ilerledi sadece ben artık faydalanamam olursa bebikim ne ala olmazsa artık torun severim napayım 🙂

bencede sen üzülme mavişebekistiyor ne güzel torunların olcak inşaALLAh evlatlarında var🙂 darısı bizlere inş senınde olur uzulme

Melekler bişey sorayım ben 20 sinde adet gördüm bayağı yoğun başladı 21 i fena değildi ve bitti 22-23 boş 2 gün yani acaba ben menepozamı giriyorum hayatımda ilk defa böyle bişey oluyor offfff çıldırıcam valla ben en iyisi bir doktora gideyim haftaya enteresan şaşkınım 🙁((

bencede sen üzülme mavişebekistiyor ne güzel torunların olcak inşaALLAh evlatlarında var🙂 darısı bizlere inş senınde olur uzulme
Sağol canım zaten ben torun bekliyodum bu saatten sonra ama dediğim gibi 2.evliliğim 2.baharım eşim istiyor hemdeçok, (ilk evliliğimin bitişinden) 13 sene sonra, daha 7 aylık evliyim, paslandım herhalde 🙂

Son düzenleme:
Sağol canım zaten ben torun bekliyodum bu saatten sonra ama dediğim gibi 2.evliliğim 2.baharım eşim istiyor hemdeçok, (ilk evliliğimin bitişinden) 13 sene sonra, daha 7 aylık evliyim, paslandım herhalde 🙂

Olurrr olurr mavişim dualarımız seninle.. Benim de yaşım var epey 35 oldum, geç evlendim o yuzden korkuyorum ya olmazsa diye🙁 bi tane olsa hiç olmazsa. Allahım büyük bize de tattırır o güzel duyguyu inşallahh