Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

elif ecrin geçmiş olsun başın sağolsun..
mavişimbebekistiyor üzülme desek de üzgünsün arkadaşım ama kısmet ya hayırlısıyla bu ay daha çok çalışırsınız..
tunaa inşallah devamı gelmez herşeyin hayırlısı...
elçin su yeni geldin nereye gidiyorsun yine 🙂 gerçi mekan değiştirmek de fayda vardır 🙂
koza şarkı süper olmuş tam bize 🙂

ben de bekliyorum bakalım içimizdeki his azalmaya başladı sanki 🙁

Meleklerim günaydın nasılsınız bakalım 2 gündür pek ilgilenemedim sizlerle eşim çok rahatsız onla ugraşıyorum mavişimbebek bekliyor canım üzülme sakın vardır bundada bir hayır.tunacım sanada inş.kırmızılar gelmez elçin suyum sana da iyi yolcuklar meleğim dikkat et kendine ve diger meleklerim umarım iyisinizidr sizleri seviyorum .Kızlar benim bi sorum olcaktı ama sayfa açmayı bilmiyorum ben bu düşük ilacı yani progestan kullandıgımdan beri dün ve bugun özellikle kum döküyorum resmen acaba ilaçdan mı ya agrım falan da yok resmen kum dünden beri uyuyamıyorum ya korkudan nasıl ögrencem acaba .. 🙁(((

Mavişim bebek istiyor üzülme canım, hayırlısı. Tunaa noldu durumun? bir gelcekler meleklerimiz hep bizle olcaklar ha bir ay önce ha bir ay sonra🙂
Günaydınlaaaaarrrrrrr canım zaten yapıcak bişey yok önümüzdeki aya yine bir ümit çalışıcaz yaaa bide nediycem acaba hepimizin hamile kalma ayımı var acaba benim 2 oğlumada temmuz ayında hamile kalmışım acaba döllenme ayım temmuzmu tunacım sen nezaman hamiş kaldın o tatlı oluşuna ?

mrb canım arkadaşlarım hemen bşy olsa buraya koşuyorum, şu an öyle üzgünüm ki maalesef kırmızılar geldii, dün o pembeliği görünce dedim zaten tamam yarın gelecek ama bir ümit kasık ağrısı falan olunca eczaneden test almıştım yapınca buradan sizlere olumlu ise müjde verecektim, rüyamda dün 5 kere idrar testi yaptığımı hepsinin de pozitif çıktığını gördüm, sabah daha yüzümü yıkamadan testi yaptım ama sonuç aynı tabi negatif, peşinden de bir baktım o gelmez olası kırmızılar🙁 şimdi ne düşüneceğimi bilemiyorum aklımda sadece neden? sorusu var, ben oğluma kardeş veremeyecek miyim yaa? olmayan ne anlamıyorum, ilişki günleri de doğru, off iyice umudum sönmeye başladı. ne diyiyim artık kısmett inş sizler kalırsınız, sizin bebek haberinizle sevinirim..

üzülme canım olacaktır eninde sonunda. Hepimizin ortak derdi işte Rabbim ol demeyince olmuyor demek ki. Dün akşam eşimle konusuyoruz da ne zormus dıyoruz bebiş yapmak, sırf bebiş olsun diye insan her okudugunu duydugunu uygulayıp komik hallere de düşüyor🙂 yine senin bi tane var, bizim bi yandan olmayacak mı stresi bi yandan da her akrabamızın e hadı yapmayacak mısınız bi tane diye sıkıştırması... Geçecek bunlar inşallah Tunacım bol bol dua ediyorum hepimiz için, sizler de bizler için. Dualarımız kabul görecek bir gün inşallah hayırlısı ile.

Canım tunam seni çok iyi anlıyorum ama nolur üzme kendini illaki olucak çok istiyoruz ya oyüzden direniyor sanki biraz daha rahat davranmak lazım sen yine iyisin ben 40 yaşımda uğraşıyorum inan eşim her seferinde benden daha fazla üzülüyor ve bu beni dahada yıpratıyor sen daha gençsin olucak sadece sabret biraz daha bitanem tamam kendine ve o şeker oğluna iyi bak moralini bozma pozitif olki sonuçlarda pozitif olsun 🙂

Elçin 1 ay çok fazla ama öyle olması gerekiyorsa yapıcak bişey yok birşekilde bize gelişmeleri yaz diğer meleklerinde dediği gibi mekan değişikliği iyi gelir belki bize güzel haberlerle gelirsin yolunuz açık olsun bitanem 🙂

mrb canım öyle döllenme ayı mı oluyor ya? ben oğluma ağustosta hamile kalmıştım. valla varsa öyle bşy daha çok beklicem yanii 🙁( zaten yine şaşkın ve üzgünüm acaba bşy var da benim mi haberim yok veya biraz balıketliyim ben ondan mı olmuyor ki?

kızlar tşk ederim ikinize de, inş bir gün yüzümüz güler, haziran canım evet haklısın en azından benim bir oğlum var Allah size de versin ama bu kez de diyosun ki ilkinde hemen oldu şimdi sorun ne acaba? doktora mı gitsem ki? belki de biraz daha denemek lazım ama birşey varsa kist falan en azından öğrenmiş oluruz.
mavişim canım ben de artık takmıcam hayırlısı nplım önemli olan doğru zamanda hamile kalabilmek. dediğin gibi çok istediğimiz için direniyorlar, ama ben de çok genç sayılmam ya 34'ün içindeyim, ben sana hayranım zaten sizin bu sevginizle bebeğin gelecektir mutlaka...

Kızlar sakın umutlarımıızı kırmıyalım🙂 başaracağız ALLAHın izniyle beklenen gül gelecekse çekilen çile kutsaldır diyerek sıradan ama anlamlı 🙂
neolur üzülmeyin bizler birbirimizden destek alıyoruz birimiz hepimiz hepimiz birmiz için🙂