Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

demekki bünyen çok hassas güzelim kocişte sana kıyamıyo🙂kadınlara yaranılmaz zaten🙂bak benimki hiç öyle demiyo bir bayan çalışmalı ayakları üstünde durmalı bir elin nesi var iki elin sesi var tarzında nutuk atıyo🙂illaki çalışıcan demiyo ama çok kötü gazveriyo öyle olunca evde oturmak istemiyorsun🙂seni anlıyorum ama tatlım neyaşadığını sadece sen bilebilirsin eşinde umarım seni anlıcaktır meraketme.

tatlım neden dusuyor bebeklerın sonuc neyden doılayı boyle oluyor yanı

artık bu yazıdan sonra ailenle bi görüşürsünüz.küslük olmaz bitanem.ilerde sende anne olucaksın.

yok calısmamı hıc ıstemdı bastan berı ama ılk zamanlar yenı evlı olunca bıraz borc harc tek onun ustune bınmek ıstemdım ıste calıstıgım surece destek olduk bırbırımıze sonra hamıle kaldım cıkmak zorunda kaldım ıste 3 aylıkken dusuk tehlıkesı yasadım cunku o yuzden ıyıce korktu gozu ıstemıo ben sana evde maas verrırım sen calısma dıyor ne edım 😀

vallla su fotorafdakı halımı öyle ozluyorum kıı burda 2 aylık hamıleydım ahh ahhhhhh
canım benim yine hamile kalınca daha çok güzel resimlerin olucak bu resmini özleme gereği bile duymıcan yenilerini çektiricen bolbol meraketme🙂birkere vermiş bak o duyguyu tattırmış sana yine vericek rabbim
kolay gelsinnn tatlım🙂evet bende merakediyorum çitosum bizi merakta bırakmaz halledince haberverir ama bakalım gidebildimi?