Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canlarım ben bi lambalarımında tozunu alıyım ikindi den sonra gelirim inşallah.çitoşum ablam çatlıcam meraktan bi gitseydin dr benim böyle düzenli olucak bide geçicek önümde durana çarpar geçerim.allahım hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah.

yaa ölede abla calısan bırydım bırde evde durmaya alıskındegıldım yaa 1.5 senedır evdeyım yaa ruhumdaralıyor esımle dıscıye gıttık geldık dedım annemlerden gelınce calısacam yok dedı kpss hazırlan bosver ne calıssan uyuz oluyom ama ıstemıyor bıraz zayıf oldugum ıcın cok cabuk yopruluyorum oda kızıyor

demekki bünyen çok hassas güzelim kocişte sana kıyamıyo🙂kadınlara yaranılmaz zaten🙂bak benimki hiç öyle demiyo bir bayan çalışmalı ayakları üstünde durmalı bir elin nesi var iki elin sesi var tarzında nutuk atıyo🙂illaki çalışıcan demiyo ama çok kötü gazveriyo öyle olunca evde oturmak istemiyorsun🙂seni anlıyorum ama tatlım neyaşadığını sadece sen bilebilirsin eşinde umarım seni anlıcaktır meraketme.

kızlar geçen dr gittim ya yanımızda bi hasta daha vardı ben muayenemi oldum dr.23 yaşında 4. gebelik diyince kadın baka aldı ama biri yaşıyo diyince kadın bana bakıp tebessüm etti.harbiden ne tuhaf 5 senelik evliyim 4 gebelik yaşadım 23 yaşımdayım.kimbilir kaç gebelik daha geçiricem ikinci meleğime kavuşmak için bakın kiimileri senelerce bekliyo gebe kamak için bebklerini sağlıklı bi şekilde doğuruyolar kimileride benim gibi tez hamile kalıp yarı yolda kalıyolar rabbim geç versin güç vermesin taşıyamıcamız yükü yüklemesin allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin içinde banada inşallah.

tatlım neden dusuyor bebeklerın sonuc neyden doılayı boyle oluyor yanı

artık bu yazıdan sonra ailenle bi görüşürsünüz.küslük olmaz bitanem.ilerde sende anne olucaksın.
ELİMİZDEKİLERİN kıymetini bilemiyoruz bazen.
Kaybedince farkına varıyoruz.
Annemiz, babamız böyle değiller mi?
Vefat ettiklerinde mezarlarına koşuyoruz,
belki başımızı mezar taşına vuruyoruz.
Ah bir kalksa da ellerini ve ayaklarını öpsek diyoruz.
Ama heyhat, mümkün değil artık bu. Sonra farkına varıyoruz.
Halbuki hayattayken yeterince zaman ayıramıyoruz onlara.

Her şey böyle. Sağlık, gençlik, boş zaman, yetki,
güç gibi bütün imkânlar böyledir.
Elimizden yitince fark ediyoruz ama yapacak bir şey kalmıyor artık.
Elimizden yitip gidecek en önemli nimetlerden
birisi de kutsal kitabımız olan Kuran-ı Kerim’dir.
Bu hususu Hz. Peygamber (s.a.v.) bazı hadislerinde anlatıyor.
Kıyametin kopmasına az bir zaman kalınca meydana gelecek
bu ürpertici bilgiyi Hz. Peygamber (s.a.v.) şöyle haber veriyor:
“Elbisenin nakışı eskiyip gittiği gibi,
İslamiyet de eskiyip gider.....

demekki bünyen çok hassas güzelim kocişte sana kıyamıyo🙂kadınlara yaranılmaz zaten🙂bak benimki hiç öyle demiyo bir bayan çalışmalı ayakları üstünde durmalı bir elin nesi var iki elin sesi var tarzında nutuk atıyo🙂illaki çalışıcan demiyo ama çok kötü gazveriyo öyle olunca evde oturmak istemiyorsun🙂seni anlıyorum ama tatlım neyaşadığını sadece sen bilebilirsin eşinde umarım seni anlıcaktır meraketme.
yok calısmamı hıc ıstemdı bastan berı ama ılk zamanlar yenı evlı olunca bıraz borc harc tek onun ustune bınmek ıstemdım ıste calıstıgım surece destek olduk bırbırımıze sonra hamıle kaldım cıkmak zorunda kaldım ıste 3 aylıkken dusuk tehlıkesı yasadım cunku o yuzden ıyıce korktu gozu ıstemıo ben sana evde maas verrırım sen calısma dıyor ne edım 😀

vallla su fotorafdakı halımı öyle ozluyorum kıı burda 2 aylık hamıleydım ahh ahhhhhh
canım benim yine hamile kalınca daha çok güzel resimlerin olucak bu resmini özleme gereği bile duymıcan yenilerini çektiricen bolbol meraketme🙂birkere vermiş bak o duyguyu tattırmış sana yine vericek rabbim
canlarım ben bi lambalarımında tozunu alıyım ikindi den sonra gelirim inşallah.çitoşum ablam çatlıcam meraktan bi gitseydin dr benim böyle düzenli olucak bide geçicek önümde durana çarpar geçerim.allahım hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah.
kolay gelsinnn tatlım🙂evet bende merakediyorum çitosum bizi merakta bırakmaz halledince haberverir ama bakalım gidebildimi?

Geri