Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

çok güzel bir paylaşım orjicim sağol döktürmüşsün yine🙂

yaa ölede abla calısan bırydım bırde evde durmaya alıskındegıldım yaa 1.5 senedır evdeyım yaa ruhumdaralıyor esımle dıscıye gıttık geldık dedım annemlerden gelınce calısacam yok dedı kpss hazırlan bosver ne calıssan uyuz oluyom ama ıstemıyor bıraz zayıf oldugum ıcın cok cabuk yopruluyorum oda kızıyor

valla bende evdekilere özenmesemde aklım kaymıyo değildi🙂biraz titiz olduğum için evde olsamda heryeri pırılpırıl yapsam diyodum.artık evdeyim bakalım napıcam🙂çok duramam gerçi ben sıkılırım seninde deiğin gibi.evlendiğimden beri tatiller dışında gündüz evde neyapılır bilemiyorum valla biri bana söylesin evde 1gün nasıl geçer🙂🙂

kızlar geçen dr gittim ya yanımızda bi hasta daha vardı ben muayenemi oldum dr.23 yaşında 4. gebelik diyince kadın baka aldı ama biri yaşıyo diyince kadın bana bakıp tebessüm etti.harbiden ne tuhaf 5 senelik evliyim 4 gebelik yaşadım 23 yaşımdayım.kimbilir kaç gebelik daha geçiricem ikinci meleğime kavuşmak için bakın kiimileri senelerce bekliyo gebe kamak için bebklerini sağlıklı bi şekilde doğuruyolar kimileride benim gibi tez hamile kalıp yarı yolda kalıyolar rabbim geç versin güç vermesin taşıyamıcamız yükü yüklemesin allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin içinde banada inşallah.