Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

🙂 canım marta bakarsak benimde kız çıkıyor ama doktor nisan başı diyor senin nisana bakarsan kız benim erkek oluyor hangisi doğru allah bilir tabiii 🙂 bu arada geçmiş olsun dikkat et salgın varmış senin dinlenmemn lazım meleğim 🙂

bu topiğe üye oldugum ilk zamanları düşünüyorum da hamileler 2-3 taneydi, ama bugün bir sürrrüü anne adayımız oldu maşallahhh. Katlanarak artarız dilerim. Rabbim bize de ver, dualarımızı sen duy. Aminnnnn.
çitosum ve defnem sizleri özellikle merak ediyorum🙂 benım de 2-3 günüm kaldı, allah benim de yüzümü güldürsün inşallahhhhhh

Canlarım Hepimize Hayırlı Cumalar olsun inşallah.Bu mübarek Cumanın Hatrına Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin amin.Kimsenin gözünü yolda koymasın.Canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allahım hepinizden razı olsun inşallah.Canlarım adet olmadım ama çok heycanlıyım korkudan lavaboya gitmek istemiyorum..Eşim kan testine izin vermedi yarın yaparız diyor benim kadar ümitli değil🙁 Hafif sancım var ümidim bir var bir yok ne yalan söylim..Bu ay programlı bir şey olmadı anlatmıştım size sadece adetliyken süt buharında oturdum birliktelik geçen ayki kadar olmadı ozamalarda ayağımı kaldırmadım.Kusura bakmayın bu kadar mahreme indim.İçimden geçenleri dökmek istedim.Gerçekten çok zor beklemekkorku dolu saatler dakikalar oldummu olacammı demek..İştahım yok zorla yarın dilim ekmek yedim zor yutkundum halsizim Namazımı bile kılmadan buraya geldim merak ederseniz diye Lütfen bilgisi olanlar yazssın dünkü testte bir şey çıkmadı ne yapacağımı bilmiyorum🙁(

çitosum hayırlısı inşallah. Allah gönlüne göre versin. Olacagı varsa oluyor zaten oyle bu ay az çalışma var dıye düşünme. İnşalllaaahh gelmiştir kuzucugun bitanem ya. Her ay insanın kalbi adet doneminde küt küt atıyor elde olmadan. Umarım bu heyecanınızın karşılığında minik yavrunuz gelmiştir.