Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

biliyorum sen bir meleksin
bana yardım için gönderildin
zor günlerimde çıkageldin
yüzümü güldürdün başımı döndürdün
acımı dindirdin yolumdan çevirdin
eğlendirdin sakinleştirdin
ehlileştirdin ve daha bir sürü şey..
canım mısın sen benim misin
her şeyim misin sen
hoş geldin melek
sefalar getirdin
ya gelmeseydin yetişemeseydin
beni bulamasaydın ne yapardım
yarım kalırdım melek
seni sevmem için gönderildin
son demlerimde çıkageldin

yüzümü güldürdün başımı döndürdün
acımı dindirdin yolumdan çevirdin
eğlendirdin sakinleştirdin
ehlileştirdin ve daha bir sürü şey..
canım mısın sen benim misin
her şeyim misin sen
hoş geldin melek
sefalar getirdin
ya gelmeseydin yetişemeseydin
beni bulamasaydın ne yapardım
yarım kalırdım melek...........

ay şimdi anlaşıldı sayf biriktiği. gece kuşu meleklerindenmiş🙂) yeni bitti valla ama vaktim de bitti🙁 neyse yazıp çıkıyım hemen.

orji canım verdiğim tarihler umarım işine yarar da bebek gelir🙂 burçem ve geveze geçmiş olsun biran önce iyileşin de melekleriniz gelsin. bu arada hepinizi Allah kocalarınızdan ayırmasın okudum hepsini🙂)

canım dikkat et kendine umarım bebeğin sıkı tutunur sana olumsuz düşünme Allah tamamına erdrsin, kese için erken daha inş yakında görürsn meleğini

ay kıyamam ya ben de dün saat 19 da uyudum yaa kalktım sonra ama vucut durmuyor🙂 meleklerimizin orda olduğunun işareti🙂

herkese hayırlı cumalar kızlar. benim 1 gün kaldı adete hayırlısı bakalım. çok ilginç bu ay bi rahatlık var içimde hala test yapmadım inşallah gelmiştir melişim bakalım hayırlısı.
inş gelmiştir meleğin canım güzel haberlerini bekliyoruz.

çitooosssss ay nasıl sevndim anlatamam inş göbişine düşmüştür meleğin🙂 nasıl istiyorum hamiş kalmanı bi bilsen inş canım benm yaa merakta koyma bizi🙂)

gülparem inş senin bebeğin de gelmiştir belirtilerin baya kuvvetli🙂

shekerimm sen de nerelerdesin? özledik yaa adet olmuşsun hayırlısı canım yaa yorma çok kendini.

yasemin özlicem seni anneciğinin de gözü aydın hadi kavuşacaksınız inş, bizi de unutma işin bitnce gel hemen öptümmm

kızlar benim çin takvimine göre kızım olacak çıkıyor🙂) ama 34 yaş mart ayına baktım. 33 ü kasımda doldurmuştum 33 olursa mart ayı erkek çıkıyo. amannn hayırlı ve sağlıklı olsun da🙂
bu arada yaklaşık 20 gündür boğazım acayip ağrıyor bademcikler şiş zor yutkunuyom ilaç da içemiyom ya🙁(

hadi hepinizi öptüm çıkmak zorundayım AEO

Geçmişler olsun canım yaaa dikkat et kendine tabikide meleğinede, tabiki kız erkek hiç fark etmez Allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına aldırsın da 🙂

tunacım benimde çin takvimne göre kız oluyor inşallah sağlıklı olsun cinsiyet hiç önemli değil dediğin gibi hayırlısı inşallahh