Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

günaydınlaarrrrrr,bilmem farkındamısınız ben dün bıraktıktan sonra 100 e yakın sayfa ilerlemişsiniz 🙂 oku oku bitmiyor 🙂 yeni kalkmıştım yine uyku bastııııı 🙂 ÇİTOSUUUUUUMMMMMM gülümmm inşallah bebişin gelmiştir benimde 2 gün geçince test yaptığımda çıkmamıştı 5-6 gün sonra çıktı bazı bünye geç belli edermiş sen 2-3 gün daha bekle yada kan testi yaptır ayyyyyyyyy çok sevindim allahım inşallah bebiştir bizi habersiz bırakma emiii güzel haberini bekliyoruz 🙂

canım benim birinde daha duymuştum 9ay boyunca iğne yaptırdı şimdi bir oğluşu allhın izniyle bebişinle seninle kalıcak duarım senin iyikide söylemişsin dr çünkü gerçekten çok önemli bebeğin beslenmesi için

günaydın herkese anam oku oku bitiremiyom bıraktım artık dünkü yazımı görmeyenler için tekrar söylüyorum hamile kalmak isteyenler için dua aya başladım gerçek isminizi bana özleden atın listeye ekliyim kankim sende söle inş rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine duamızı kabul eder

Ayşegülümmmm, nasılsın kankim benim, bebişin napıyo bakim 🙂

kankim iyilik sizden güzel haber alınca daha iyi oluyorum naapsin bebişde içerde duruyo sen nasılsın napiyosun

Ne o kızzz bize geveze mi diyon sen

Hadi doyur karnını bebeğim afiyet olsun yarasın minik kuşuma 🙂

yok kıss geveze dermiyim oku oku bitmiyi yoruldum yahuu
allah razı olsun canım sende hamiş ol inş da bende sana diyem öle yirim eni yir

Çitosummmmmmmm uyanamadın mı daha canım yaaaaa merakle seni bekliyorum 🙂

valla bende meraktan çatlıycam inş rabbim nasip etmişdr

oyyy kıyamam hamişime ya bebiş başlarda çok uyutuyo ama sonra geçicek merak etme bol bol dinlen

Amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnn 🙂