Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Şansa bak lalem meleklerim ortada yok hisedin beni melekler dualarınıza ihtiyacım var 🙂çitosunuz %1de olsa ümitli bu gün

meleğim duarım seninle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamişsindirrrrrrrrrrrrrrr mevlam sana yalvarıyorum neolur bukadar kişinin duasını geri çevirmezsin sen çünkü sen bizden daha merhametlisin neolur ver çitosumun meleğini inş hamişsindir

kızlar ben kafayı yiyorum galiba hamile gbi hissediyorm bide ya deilsem ama ozaman bu kasığım nie semser ufffff yaa

canım inş hamişsindr

vıişşşş kız bunlar hamişlik belirtisi inş hamişsindr ama en büyük belirti göğüsler bence inş hamişsindr tatlım

bitanem okadar iyi anlıyorumki seni bende ilkkkez bebeğimi kaybettiğimde ölmeyi istedim kimse beni anlamıyodu ne üzülüyosun diyolardı ama içim öle yanıyoduki herkesten nefret ettim allahım inş yine vericek sen üzülme bak bebişin oluyo çok şükür en kısa zamanda tekrar hamiş olcak mevlam bu sefer kucağina versin inşallahhh

kıyammam bebeğim sen daha bebeksin kıs sen nasıl bebiş yapcan yaa yerim seni mevlam duarımızı geri çevirmesin allah razı olsun canım benim bende seni çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorum herzamnan duamdasın

allah iyiliğini versin defnem alemsin kuzum nediyim inş çift görürsün ama şimdi çıkmaz kuzum bari 3 gün daha bekle

allahım kıs senin yazını gördükçe karnım ağzıma geliyo bebişim de heycanlandı inş oda çitos teyzesine dua ediyodur sakın olma bugün kuran okuycam dualarım senin inş beklemeler bitmişdr gelmişdr meleğin

şekerimm datlu kuşum çok özledim seni hoşgeldin hadi bakalım çalışmalar başlasın çok kısa zaman sonra hamiş haberini alacam senden sakın üşütme ayaklarını belini sar sarmala emi kuzum duarım seninle

slm gizlaaa günaydinlaaaaaaaaa..............

ya hergün hepsini okuya okuya nevrim dönüyor vllh bide sayfalari karistirinca bul konun ucunu bulabilirsen 🙂

kizlar isteyim su an ama arada yoklarim 🙂