Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızlar olacak olacak inşallah bakalım.umudumuzu kaybetmeyelim akışına bırakalım herşeyi gelcek bebişlerimiz.Benim daha çok var günüme ama içimde bir kıpırtı var bu ay hadi hayırlısı

Hadi Hayırlısı Arkadaşım Seni de hamişler listesine ekliyoruz hayırlısıyla 🙂 Kan testi yaptır vakit kaybetmeden .. Mutlu haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz !

Bugün değil benim 24 ünde mavişimbebekistiyor ile karıştırdın jnm 🙂
Belirtiler her ay olduğu gibi var ama sanki bu ay nedense garip bi duygu var ya eşimde de varmış bakalım ne olacak :=)

defni aramıza hoşgeldin

canım senin adetin 5 gün geçmedi mi? ay nasıl dayanıcan haftaya kadar? bence hemen bir kan testi yaptır. benim de ilk denediğimiz ay testten birkaç saat sonra 2. çizgi çok ince çıkmıştı ama sonrası hayal kırıklığı oldu. umarım senin bebişin gelmiştir. ben de adet günü gelenleri hep merak ediyorum, hadi bakalım vakit kaybetmeden kan testi yaptır ve bizleri haberdar et lütfen..

inş canım inş🙂 canım ben bu ay adet günüm gelene kadar test yapmamaya karar verdim çünkü geçtiğimiz 2 aydır hep moral bozukluğu oldu eğer bebek varsa bana süpriz olur🙂 adetim gecikirse yapmayı düşünüyorum. o dediğin ilaçlar hakkında bilgim yok inş sen de bu ay hamiş kalırsın🙂

benim yine olmadı bugün hastalandım kızlar hayırlısı artık ne yapayım 2 gün önce doktora gittim göğsümde kitle gibi bişey hissettim onun için ama hele şükür önemli bişey değilmiş süt damarlarımda genişleme varmış sanırım buda 3 aydır korunmasız ilişkiye girdiğimiz için vücut harekete geçiyormuş ama kaç gündür sızıdan ne uyuyabiliyordum nede ağrısından durabiliyordum hele şükür önemsiz dedi sırtımda bir ağrı göğsümde bir batma yanma bu ayıda böyle geçirdik tezyemde vefat etti 1 hafta önce buda eklenince üstüne iyice strese girdim neyse hayırlısı artık benden bu kadar inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız ......herşeyin hayırlısı olsun.....

insallah benimki hamileliktir benimki duzensiz oldugu icin pek guvenemiyorum 15 subat tarihini internetten hesaplamistim ama bazen benimki 40 42 gunde bir olabiliyor pko luyum o yuzden test yapip umutlanmak istemiyorum ama icimden bir his hamileyim diyor ve en cok belirtim goguslerimde cok agirlastilar hic boyle olmamisti ve birde idrara cok cikiyorum dua edin insallah bu ay olur.
mavikedi tesekkur ederim insallah hepimiz hamis kaliriz sessiz cigliklarimizi burda duyururuz..

Günaydın melekler hepinizden özürdiliyorum iyi bir haber veremiycem mübarek öyle dakikki 20 si sabahı gözümü açar açmaz geldi yani görmek istemediğimiz kırmızı busefer çok üzüldüm diğer aylardan daha fazla ümitliydim ama olmadı benden sonraki melekler sizlere iyi şanslar diliyorum umarım bu hayal kırıklığına siz uğramazsınız 🙁