Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

arkadaşlar bende yeni katıldım selamlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr herkese. benim adet tarihim 28 şubata denk geliyor. bekleyenlerdenim bende🙂

🙂
🙂
🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂

1.salkım........................... şubat
2.sheker_shey..............şubat

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:

1.tuvanna........................15 şubat ???
2.pnr79.............................19-20 şubat ???
3.mawişimbebekistiyor.....20şubat ???
4.çölmeleği......................21şubat
5.elif_ecrin.......................22 şubat
6.AuSSie-AnGel...............23 şubat
7.mavikedi.......................24 şubat

8.tunaa...........................24-25 şubat
9.elçin&su......................26 şubat
10.koza...........................28 şubat

11.denfi..........................28 şubat
12.beklenenbebiş...........1 mart
13.best_dream................6-7 mart
14.haziran 13...................6-7 mart
15.pirenses......................12 mart
16.aymelek........................?????
17.geweze.........................13 mart

adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar ekleriz...

Mavikedi, şekerim aslında benim de epey oldu. 2 ay bir şapşal doktor olmayan kiste doğum kontrol hapı kullandı. Bir sonraki ay yumurta 22 günde oldu, çatlatma iğnesi oldum. Ama mahvoldum stresten. sonra 3 ay normal denedim. Şİmdi bu ay serophene+pregnyl kullandım. 4 deneme 2 ay kayıp🙂 Bakalım bu ayı bekliyorum ama belirti falan da yok. 4 yumurta vardı ikisi tutsa diyorum🙂 nasip olmamasına alıştırdım kendimi, bir dahaki ay bir daha deneriz diyorum kendime🙂 HAdi bakalım bugün senin regl günün görülüyor, haberlerini bekliyoruz, var mı belirti? yaptın mı test falan?

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar ben bugun test yaptim ama sonuc negatif cikti bende sinirlenip cope attim daha sonra dayanamayip baktigimda ,iki uc saat sonra diger cizgi cok silik incecik cikti acaba hamilemiyim cok merak ediyorum baska test de yok yapamadim artik haftaya hastalanmassam tekrar yaparim basina boyle bisey gelen varmi yardimci olursaniz sevinirim
belirtilerimde kasiklarim cok agriyor goguslerim cok agirlasti birde benim adetim duzensiz oldugu icin kesin bi gun yok ama ates olcme yontemime gore 28. gun yumurtladim gec dollenme olabilirmi birde son bir haftadir atesim hep 36.7 hic degismedi yorumlarinizi bekliyorum meleklerim ,cok soru sordum ama baska soracak kimsem yokk tecrubelerinize ihtiyacim varr
allah yar ve yardimcimiz olsun dualariniza ihtiyacim varr gunler gecmek bilmiyor

Tunaa merhaba, nasılsın?

iyiyim canım karşılaşamadık sanırım, sen nasılsın? az önce eşimi yolcu ettim ankarada bir semineri var, 8 marta kadar sürecek sadece haftasonu gelecek, biz de oğluşumla kalıcaz artık. belirti olarak göğüslerim bugün çok ağrımadı sadece koltukaltına doğru az bşy ağrıyor, biraz da bel ağrısı var bakalım adet mi hamilelik mi önümüzdeki günler gösterecek. sende var mı bşyler? inş listenin tümü bu ay hamiş kalırız..

İnşallah bebeğindir canım. Test yapmıyor musun? Benim daha çok var ya tunaacım, pek belirti yok. Kasıklarımdaki ağrı geçmedi. İnce ince bazen daha keskin, bazen sağda çoğu zaman solda ağrı batma gibi bişi var. Alt karın bölgem de azcık şiş, ilacın etkisi mi bilmiyorum. Başkaca da hiiç bişi yok. bilen var mı ki serophene ve pregnyl etkisi kaç gün sürüyor, adete kadar sürer mi? 10.gün bugün. Nasip artık. Hadi inşallah listedeki herkesin olsun bu ay🙂