Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

iii diyelim iii olalım orjim balım bitanem.Sancım var acaipp derecede öldüürüyo beni.Sen naslsn iisin dimi??çalşmalr devam hala
.Bende eve döneym ALLAHN iznyle yumurtlama günümü falan ayarlaym da başlyacam çalşmalara

ohhh ohhh maaşallah maaşallah.Darısı bizlere gülüm inşallah bizlerde güzel haberler vericez ALLAHM büyük.Ayyy ben bugün bi kötü oldm kızlar sormayn gtsn.Adet oldm ya,afedersnz lavabodayken küçücük bi et çıktı.Ben başladm hüngür hüngür ağlamya ama nasl ağlıyorum🙁🙁tuvalette hem oturuyom hem ağlıyom ALLAH iiliğimi versn valla.Annemler dışardan bağırıyo kızım iii misin flan.Nese ben çıktm salya sümük. Bebeğimm bebeğimmm diye ağlıyom falan.Snra kocişi aradm anlattm.Meğer o bebeğmn parçası değilmiş rahmn kazındğı için kazınan yerden gelen bişeymiş.Ama o anki duygularm çok kötydü.Rahatlaadm eşim öle diynce ama ne bilim tekrar kürtaj oıldm sandm

oy kıyamm ya sana üzülme rabbim bizlered verecek inşallah canımm darısı bizlere evet ya yaşadıgın zor tabi ama hastayım senin bu ayakta durmana ben böle hep ayakta dur rabbim yollucak melegini inanıyommm mayısta bizlere berketli gelecekk 6 mayısı sakın unutma ablacımm sakınn ogün bol bol dua ett kendine dilegini dile haklısın yaa o anki duygu işte sen bitanesin sakın üzme kendini mevlam yanımızda o görüyor biliyor oo yakındır verecek meleklerimizi manşallah baya verdik bu ay hamiş abla yaaa darısıs bizlere dedigin gibi