Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sağol tatlım evet haklısın hem buay umutluyum diyorum hemde kendimi yıpratıyorum ama elimde olan bişey değildi geçti şimdi dahada iyi olucam.dediğin gibi balki hamişimdir evde daha rahat bir gebelik geçiririm değilsemde daha az yorulmuş olurum gelecek ayki çalışmalar için çalışacak daha çok enerjim olur🙂

oyy yerim ben oğluşunu çok tatlı maşallah ablacım sen baktınmı çin takvimine gerçketn doğru çıkıyo merak ettim sağlıklıolsunda inş bebişlerimiz
canım ammiinn sağolasın çin takvimi biraz karışık geldi bana ama tekrar deniyim bakalım🙂 kasımda 33 yaşım bitti 34 diye mi bakıcam ki🙂)

hadi gözün aydınn tuna ablaaaa yeyim ben o mercimeği🙂allahım seni ve tüm hamişleri korusunnn olmayanlarıda hamiş eylesin amin
canım tşk ederim amin Allah size de versn inş

sağol tatlım darısı size, evet tatlım bende de olmuştu öyle inş hamişsindir🙂)

iyi insan lafın üstüne gelir canım bende tam seni sordum arkadaşlara çok sevindim cnm allah kalp atışlarını duymayıda nasip etsin inşallah hadi gözün aydın cnmmm
ah canım hamişim beni merak etmişsin tşk edrim aminnnn sağolasın insanın içi rahatlıyo valla🙂

inş tatlım çok tşk daha mercimek gibi🙂) minnacık🙂) allah hepimizin tamamına erdrsin.

bu arada tunacım ilk haftalar bir kaç gün eksik sölenebiliyor benimde 3 gün erken sölemişti doktor sonra 3 gün fazla olduğunu söledi 6 haftadan sonra
hımm belki sonradan anlaşılır ama ult. 6 gün küçük çıktı bakalım hayırlısı. sağlıklı olsunlar da.

aman da aman yerim senin oğluşunu gözün aydın canım🙂) ama bşy diyim mi oğlan annesi olmak zor gerçekten🙂)

oy oy manşallah ablam fazla sakın yorma kendini ablacım senin adına herşeyin yolunda gitmesine cok ama cok sevindim rabbim bizlerede tatatırsın oo duyguyu amain kendine cok dikkat et olurmu hürremimm
fıstışkom tşk ederim yormam artık kendimi🙂 sağol allah hepinize yaşatsın..

valla baya büyümüş 6+4 günlükken gördük en son kocaman olmuş şimdi 8.haftamdayım nasıl olmuştur kimbilir ....
maşallah meleğin büyüyor tatlım, yakında karnın belli olmaya başlar🙂) allah tamamına erdrsn🙂

sen-lin Allah senin de kontrolünü iyi geçirsin inş kalp atışlarını duyarsın meleğinin🙂

best-dream, yasemin kızlar güzel dilekleinize tşk ederim Allah size da yaşatsın bu harika duyguyu🙂)

sea34 inş hamişsindir canım

çitosum yorma çok kendini meleğini düşün geldiyse ne süpriz olur🙂)))) inş nasıl bayram yaparız valla🙂)

kızlar ben de çıkıyım kociş gelecek, kızıyor zaten çok giriyom diye hepinizi öptümmmm🙂)))

tunacım hg cnm nasıl gıdıyor hamıslık
mrb canım çıkıyodum tam nolsun işte tşkler🙂 bugün kont vardı mercimeğimi gördüm şükür🙂) bulantım falan yok, gögüs ağrısı, akıntı ve uykum var.. öptüm seni..

kaynanam geldı oglu hasta yaaa ben hasta olsam yukarı adım bıle atmas neysee bozamam moralımı bıde guzel laf soledım ne oldu dıyor ogluna bende dedım ugramassan bılememsınız hep kızın hep kızın dedım :d sınırlendım ama ne yapım
misler gıbı koktum defnem sagol balım
tunacım ohhh massalah cnm olsun tatlı hetecanlar onlar yorma kendını