Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

güzel meleklerim benim herkese mrb, anca girmeye fırat bulabildim tuna gelmeden yazayım dedim.
bugün kontrolüm vardı çok şükür şimdilik herşey yolunda, bebeğimi ultrasonda gördüm daha 0,73 cm🙂) mercimek gibi bşy🙂) yine de onu orda görmek insanı çok mutlu ediyor Allah hepinize yaşatsın🙂) bu aralarda bulantı ve kasık ağrısı olabilir dedi doktor özellikle kasık ağrısı olursa dinlen çok yorma kendini dedi, hamişler dikkat edin kendinize nolur bu kasık ağrısı dinlen sinyali oluyomuş sonrasında Allah korusun kanama gelir dedi. o yüzden bu aralar dikkat etmeliymişim. şükür şimdilik ikisi de yok inş da olmaz.. yalnız çok ilginç yaa benim son adetim 20 mart ona göre 5+4 günlük hamişim ama ultrasona göre doktor 4+5 dedi tam anlayamadım neyse sağlıklı olsun da. 10 gün sonrasına çağırdı bir ihtimal kalp atışlarını duyabiliriz dedi bakalım heyecanla o randevumu bekleyeceğim🙂))

cnm cok sevındım yaa ınsallah kalp atıslarınıda duyarsın allahım saglıklı dogmayı nasıp etsın cnm benım gec dollenme olduysa ondanda olablır cok fazla takma ve yorma kendını tammamı

hadi gözün aydınn tuna ablaaaa yeyim ben o mercimeği🙂allahım seni ve tüm hamişleri korusunnn olmayanlarıda hamiş eylesin amin

çok sevindim tunacım senin adına🙂)Allah tamamını erdirsin senin ve tüm hamişlerinde...tuna senin belirtilerde koltuk altında ağrı olmuşmuydu...sende hamişsin ya sanada sorim dedim..koltuk altlarım uyuşmuş biçimde.birazda şiş..ilk defa böyle oluyor..

iyi insan lafın üstüne gelir canım bende tam seni sordum arkadaşlara çok sevindim cnm allah kalp atışlarını duymayıda nasip etsin inşallah hadi gözün aydın cnmmm

ayyy ablacım çok sevindim senin adına inş kalp atışınıda duyucaksın ilk gittiğimde bana öle demişti dr ilkten ultrasonda küçük çıkabiliyo hayırlı olsun minik mercimeğin yirim onu ben yirim darısı diğer meleklerime